Τετάρτη, 2 Οκτ.
23oC Αθήνα

ΑΕΚ: Σε απόσταση… αναπνοής από το Μπατακλάν ήταν ο Άρθο!

ΦΩΤΟ instagram.com/carzo4
ΦΩΤΟ instagram.com/carzo4

Ο αμυντικός της ΑΕΚ εξιστορήθηκε στους συμπαίκτες του -στην προπόνηση της Ένωσης τη Δευτέρα- τα όσα απίστευτα βίωσε την Παρασκευή το βράδυ στο Παρίσι, τη στιγμή της τρομοκρατικές επίθεσης στο Παρίσι.

Όπως είναι γνωστό, τρεις ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, οι Έλντερ Μπαρμπόσα, Ροντρίγκο Γκάλο και Θέσαρ Άρθο, είχαν την ατυχία να βρεθούν στο Παρίσι, την ημέρα που έγινε η τρομοκρατική επίθεση των τζιχαντιστών, εκμεταλλευόμενοι το ρεπό που είχε δώσει στην ομάδα ο Γκουστάβο Πογιέτ.

Αυτό φυσικά συζητήθηκε στην προπόνηση της Ένωσης, τη Δευτέρα. Οι Μπαρμπόσα και Γκάλο στάθηκαν πιο τυχεροί, καθώς την ώρα που ξεκίνησαν οι διαδοχικές επιθέσεις είχαν επιστρέψει με τα αγαπημένα τους πρόσωπα στο ξενοδοχείο. Ωστόσο, ο Θέσαρ Άρθο βρέθηκε στην καρδιά των γεγονότων.

Ο αμυντικός της ΑΕΚ βρισκόταν σε εστιατόρια -τη στιγμή της επίθεσης- 100 μόλις μέτρα μακριά από το Μπατακλάν!

Ο Άρθο περιέγραψε με λεπτομέρειες όσα έζησε με τους πυροβολισμούς που ακούγονταν ως το εστιατόριο που βρίσκεται σχεδόν δίπλα από το Μπατακλάν, τον πανικό που επικράτησε στην πορεία, τονίζοντας μάλιστα πως για λόγους ασφαλείας έμεινε μέσα στο εστιατόριο 3-4 ώρες μετά την επίθεση! Γενικά τόνιζε στους συμπαίκτες του πως έζησε μία συγκλονιστική εμπειρία, χαρακτηρίζοντάς τη από τις πιο δυσάρεστες στη ζωή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε