Τρίτη, 23 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Απόλυτη μοιρασιά στη Βοιωτία! Αήττητη εκτός έδρας η Βέροια

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Την αήττητη εκτός έδρας πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα συνέχισε η Βέροια, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στη Βοιωτία με τον Λεβαδειακό για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Η Βέροια ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο ο Λεβαδειακός κυριάρχησε στο γήπεδο και λίγο έλειψε να κάνει την ολική ανατροπή. Η ισοπαλία μοιάζει να είναι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα στην αναμέτρηση.

Ο αγώνας:

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού στο πρώτο 45λεπτο και ευτύχησαν να προηγηθούν στο 28′, όταν ο Μαχαίρας έκανε τραγικό λάθος. Η μπάλα από το κεφάλι του αμυντικού χαφ των Βοιωτών πήγε προς τα πίσω και στρώθηκε στον Μερεμπασβίλι που από θέση τετ-α-τετ δεν είχε πρόβλημα να νικήσει τον Βερέμκο. Το 0-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, η εικόνα του αγώνα άλλαξε άρδην. Ο Λεβαδειακός πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού και έχασε δύο τεράστιες ευκαιρίες μέχρι και το 50′. Η κεφαλιά του Γιακουμάκη στο 47′ βρήκε το δοκάρι του Λόπεθ, ενώ στο 49′ ο Μάντζιος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση αλλά νικήθηκε από τον Λόπεθ, καθώς το τελείωμά του ήταν κακό.

Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε τελικά στο 75′. Ο Μάντζιος έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στο δοκάρι και ο Ναζλίδης άθελα του – στην προσπάθεια να διώξει τη μπάλα – την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του. Ο Λεβαδειακός λίγο έλειψε να κάνει και το 2-1 στην επόμενη φάση, αλλά το δυνατό σουτ του Γιακουμάκη “τράνταξε” το δοκάρι του Λόπεθ.

Ευκαιρία για να πάρει τη νίκη είχε, πάντως, και η Βέροια και μάλιστα διπλή. Στο 79′ ο Βερέμκο απέκρουσε το σουτ του Μαγέφσκι, ο Ναζλίδης στην επαναφορά πήγε να κάνει το 2-1, αλλά ο ο Βερέμνκο σταμάτησε και τον Έλληνα επιθετικό.

Το 1-1 παρέμεινε μέχρι το φινάλε και οι δύο ομάδες μάλλον χαρούμενες θα πρέπει να είναι από την ισοπαλία.

Λεβαδειακός (Άκης Μάντζιος): Βερέμκο, Στάθης, Τριποτσέρης, Ουόν, Μιλιάζες (8’ Μανωλάς). Νικολάου, Μαχαίρας (70’ Ρομέου), Μίνγκας (85’ Ντομοβτσίσκι), Φαβάλι, Γιακουμάκης, Μάντζιος.

Βέροια (Γιώργος Γεωργιάδης): Λόπεθ, Μαλόν, Πούγγουρας, Εντζεγκέλε, Γιαννούλης, Μαραγκός, Άρτσε, Ναζλίδης (86’ Όστοϊτς), Μαγέφσκι, Μερεμπασβίλι (59’ Γιουσούφ), Καϊκούτ (69’ Κόλα).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε