Κόσμος

Αυτό είναι το σπίτι της χρονιάς στη Βρετανία! (ΦΩΤΟ)

Μια έπαυλη που σχηματίζει μια γιγαντιαία πέτρινη σκάλα που οδηγεί στο πουθενά ανακηρύχθηκε σπίτι της χρονιάς στη Βρετανία. Το απίστευτο ακίνητο, που κέρδισε την πρωτιά στον διαγωνισμό "Grand Designs: House Of The Year", χαρακτηρίστηκε από τους κριτές ως ένα θαύμα γεωλογικής εξέλιξης και κατασκευής.

“Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός στα καλύτερά τους” σχολίασαν οι κριτές για το αριστούργημα που κατασκευάστηκε για τον λόρδο Rothschild και την οικογένειά του. Η στέγη του ακινήτου μοιάζει με σκάλα που ξεκινά από το έδαφος και υψώνεται στον ουρανό.

“Το ακίνητο κοστολογείται γύρω στα 2 εκατομμύρα λίρες” σημείωσε ο κτηματομεσίτης Bill Humphries από το W Humphries Estate Agents στο Waddesdon. Το σπίτι, που χωρίζεται στο κύριο σπίτι και έναν ακόμα χώρο, αποτελεί μοντέρνα αρχιτεκτονική που “παντρεύεται” αρμονικά με τη γήινη ύπαιθρο. “Πρόκειται για μια όμορφη προσθήκη σε ένα όμορφο τοπίο”, σχολίασαν οι κριτές.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το «αντίο» του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στον Πάπα Φραγκίσκο - «Πιστός φίλος, συνοδοιπόρος και συμπαραστάτης της Ορθοδοξίας»
«Τα δώδεκα χρόνια της παποσύνης του στάθηκε γνήσιος φίλος της Ορθοδοξίας, γνήσιος φίλος των ελαχίστων αδελφών του Κυρίου, άφησε ένα παράδειγμα ταπεινώσεως και αδελφικής αγάπης. Θα τον ενθυμούμεθα πάντοτε» δήλωσε ο Βαρθολομαίος
Ο Πάπας Φραγκίσκος και ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος το 2014
Ισημερινός: Έσυραν έναν Βρετανό έξω από αστυνομικό τμήμα που κατηγορούνταν για φόνο και τον έκαψαν ζωντανό
Μια ομάδα ντόπιων που ζητούσε δικαιοσύνη εισέβαλε στο αστυνομικό τμήμα, άρπαξε τον άντρα και τον έσυρε στο καταφύγιο άγριας ζωής Cuyabeno, όπου τον έκαψε ζωντανό
Αστυνομία Ισημερινού