Κυριακή, 21 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Champions league – Ολυμπιακός: Στον “σταθμό” του Μονάχου με Μαρινάκη

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Οι “ερυθρόλευκοι” έχει στρέψει την προσοχή τους στην αναμέτρηση της Τρίτης με την Μπάγερν για την 5η αγωνιστική του Champions League, αφήνοντας πίσω τους τα όσα έγιναν στο ντέρμπι της Λεωφόρου.

Στροφή… στην κρίσιμη αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου για το Champions League έχουν κάνει άπαντες στον Ολυμπιακό, εκεί όπου θα επιδιώξουν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να πανηγυρίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Μάρκο Σίλβα αποφάσισε να μην διεξαχθεί προπόνηση στην Βαυαρία και οι “ερυθρόλευκοι” θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, τη Δευτέρα το πρωί. Η αποστολή των πειραιωτών θα “πετάξει” το μεσημέρι της Δευτέρας για το Μόναχο, ενώ το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου του Πορτογάλου τεχνικού.

Να τονίσουμε πως το “παρών” στην αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης θα δώσει και ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο πρόεδρος τουθ Ολυμπιακού θα ταξιδέψει για την Γερμανία ελπίζοντας σε ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα. Θυμίζουμε πως κάτι ανάλογο είχε κάνει και στο Emirates απέναντι στην Άρσεναλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε