Κυριακή, 21 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Έκκληση για άμεση βοήθεια απευθύνει το κοριτσάκι που ζει με την καρδιά έξω από το στήθος

Έκκληση για άμεση βοήθεια απευθύνει το κοριτσάκι που ζει με την καρδιά έξω από το στήθος

Συγκλονίζει το 6χρονο κοριτσάκι που γεννήθηκε με την καρδιά έξω από το στήθος της, καθώς χρειάζεται άμεση βοήθεια για μπορέσει να υποβληθεί σε επέμβαση.Πρόκειται για την Virsaviya Borun από τη Ρωσία, η οποία πάσχει από μια σπάνια πάθηση που ονομάζεται Πενταλογία του Cantrell (Pantalogy of Cantrell) και χαρακτηρίζεται από βλάβη στο στέρνο και ανεπάρκεια του διαφραγματικού περικαρδίου και του πρόσθιου διαφράγματος. 

Από την στιγμή που η μητέρα της ήταν έγκυος, οι γιατροί της είπαν ότι η κόρη της δεν πρόκειται να επιβιώσει. Ωστόσο, η Virsaviya κόντρα σε όλες τις προβλέψεις, παλεύει μέχρι σήμερα για να μπορέσει να ζήσει όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας της. Εξάλλου, η ίδια δεν πηγαίνει σχολείο, ωστόσο, της αρέσει πολύ το μπαλέτο και η ζωγραφική, με τα οποία ασχολείται από το σπίτι.Η ιστορία της μικρής που έχει αγγίξει τις καρδιές χιλιάδων ανθρώπων, ανέβηκε πρόσφατα στην σελίδα του facebook του «NBC 6», και έχει ξεπεράσει τα 11 εκατ. views. 

«Δεν έχω την οικογένεια μου εδώ, αλλά αισθάνομαι ότι έχω μια μεγάλη οικογένειας λόγω της μεγάλης αγάπης και φροντίδας του κόσμου» ανέφερε χαρακτηρικά η μητέρα της, Dari Borun στο τηλεοπτικό δίκτυο σχολιάζοντας την ανταπόκριση του κόσμου.
 
Σύμφωνα με τους γιατρούς, η Virsaviya δεν μπορεί να υποβληθεί ακόμα σε επέμβαση λόγω της υψηλής πίεσης του αίματος στις πνευμονικές αρτηρίες. Αν η κατάσταση της σταθεροποιηθεί, τότε, οι γιατροί θα της κάνουν εξετάσεις πάλι σε δύο χρόνια. Ωστόσο, το ζεστό κλίμα στη Νότια Φλόριντα κάνει καλό στην καρδιά της μικρής και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τις δωρεές θα καλύψουν τις βασικές ανάγκες για νοσηλεία μέχρι να υποβληθεί στην επέμβαση που θα της σώσει τη ζωή.  Δείτε εδώ την ιστοσελίδα για τις δωρεές
Δείτε το βίντεο: 
 

We’re introducing you to this sweet girl from Russia, who now lives in South Florida. She was born with her heart…

Posted by NBC 6 South Florida on Wednesday, October 28, 2015

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε