Κυριακή, 21 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Η πιο ωραία πρόταση γάμου που έγινε σε τραίνο! (BINTEO)

Η πιο ωραία πρόταση γάμου που έγινε σε τραίνο! (BINTEO)

Το τραίνο είχε προορισμό το Χάμιλτον και η μόνη που ήταν άκρως ανυποψίαστη, ήταν η μέλλουσα νυφούλα. Ο γαμπρός τα είχε όλα κανονισμένα. Ένα βαγόνι γεμάτο από επιβάτες που θα τραγουδούσαν στη νεαρή κοπέλα α καπέλα και στο τέλος θα ερχόταν η πρόταση γάμου.

Έτσι και έγινε. Μία 16χρονη επιβάτης βιντεοσκοπούσε όλο το σκηνικό. Μία ομάδα γυναικών τραγούδησε το διάσημο τραγούδι “Can’t take my eyes off you”, ενώ λίγο αργότερα τραγούδησαν το “Marry You” του Bruno Mars. Και τότε, ο άντρας γονατίζει μπροστά στην κοπέλα, βγάζει ένα μαγικό κουτάκι από την τσέπη του και ετοιμάζεται να κάνει πρόταση στην αγαπημένη του. Τότε, όλοι οι παρευρισκόμενοι αρχίζουν τις φωνές και τα χειροκροτήματα, μιας και “για όλους ήταν ένα σοκ”, όπως ανέφεραν σε σχόλια στο διαδίκτυο.

Το ζευγάρι συναντήθηκε στο συγκεκριμένο τρένο από Γλασκώβη προς Χάμιλτον πριν από ακριβώς πέντε χρόνια και έτσι ο άνδρας σκέφτηκε πως ήταν το τέλειο μέρος για να ζητήσει σε γάμο τον έρωτα της ζωής του. Το βίντεο έχει ήδη γίνει viral και κοινοποιηθεί πάνω από 165.000 φορές, με τους χρήστες να συγκινούνται και να σχολιάζουν, “τι όμορφο!” Συγχαρητήρια λοιπόν σε αυτό το υπέροχο ζευγάρι”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε