Τοπικά Νέα

Κλείστηκε στο ασανσέρ ο Α. Γεωργιάδης!

Ο υποψήφιος Πρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης το Αγρίνιο θα το θυμάται όχι μόνο στο τελευταίο σταθμό της περιοδείας του αλλά και για την περιπέτεια του, καθώς παρέμεινε για ώρα κλεισμένος στο ασανσέρ του Επιμελητηρίου στο Αγρίνιο.

Μάλιστα, λόγω αυτής της περιπέτειας, η έναρξη της ομιλίας του καθυστέρησε τουλάχιστον 45 λεπτά! Σύμφωνα με το agrinionews, ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί για να ακούσει την ομιλία, χρειάστηκε να περιμένει μέχρι η πυροβσεστική να καταφέρει να απεγκλωβίσει τον Α. Γεωργιάδη από το ασανσέρ.

Πηγή:

agrinionews

 

 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα