Δευτέρα, 28 Οκτ.
20oC Αθήνα

Με αμυντική… συνταγή! Δυνατό “τεστ” για Εθνική στην Τουρκία (20:15)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Λίγα 24ωρα μετά το νέο κάζο από το Λιχτενστάιν, η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Τουρκία στην Κωνσταντινούπολη (20:15, NewsIt.gr, ΕΡΤ).

Το δεύτερο φιλικό, υπό τις οδηγίες του Μίκαελ Σκίμπε, θα δώσει το βράδυ της Τρίτης η Εθνική Ελλάδας, που αντιμετωπίζει την Τουρκία στο “Μπασακσεχίρ Φατίμ Τερίμ”. Ο Γερμανός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει μια σαφώς πιο αμυντικογενή ομάδα κόντρα στους “γείρονες’ πυ έχουν προκριθεί στο Euro 2016, σε μια προσπάθεια να.. χτίσει από την αρχή τη νέα εθνική.

Ο Σκίμπε αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές και δεν αποκλείεται να παρουσιάσει την ομάδα με 3-5-2, στην προσπάθειά του να βρει την καλύτερη “συνταγή”.

Στο τέρμα θα είναι ο Καρνέζης, με τους Παπασταθόπουλο, Μανωλά και Παπαδόπουλο να αποτελούν την τριάδα μπροστά του. Στην δεξιά πτέρυγα θα είναι ο Τοροσίδης, με τον Χολέμπας στα αριστερά. Οι Σάμαρης και Φορτούνης θα είναι στον άξονα, όπου οι Νίνης και Ταχτσίδης διεκδικούν μία θέση. Στην επίθεση, οι Μήτρογλου, Αραβίδης και Αθανασιάδης “παλεύουν” για δύο θέσεις.

Πριν την έναρξη του ματς στο γήπεδο της Μπασάκσεχιρ θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του Παρισιού, ενώ οι παίκτες των δύο ομάδων θα φέρουν μαύρα περιβραχιόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε