Τρίτη, 23 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Με τα γκολ του Μανιά δεν χάνει ο ΠΑΣ!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Με δύο γκολ του Μιχάλη Μανιά ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε τη νίκη επί της Καλλονής με 2-1. Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες, καθώς ο Ούκα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 80′.

Ο ΠΑΣ επιβεβαίωσε το εξής… Όταν σκοράρει ο Μανιάς, συνήθως κερδίζει. Το ίδιο έγινε και τώρα.

Ο άσος του έκανε το 1-0 στο 7′ εκμεταλλευόμενος λάθος της άμυνας της Καλλονής. Εκανε το σουτ, η μπάλα πήρε φάλτσα και κατέληξε στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και άρχισαν το δεύτερο με δοκάρι στο 55′, στην κεφαλιά του Ακόστα μετά τη σέντρα του Τσάβες.

Η Καλλονή ισοφάρισε στο 64′ με εξαιρετικό σουτ στην κίνηση του Μπαργκάν (1-1).

Ο ΠΑΣ συνέχισε να πιέζει για τη νίκη και την πήρε με το γκολ του Μανιά στο 79′. Εγινε η σέντρα από τον Ναδάλες, έπειτα η κεφαλιά του Τσάβες, έδιωξε ο Χογκ και στην επαναφορά ο Μανιάς έκανε το 2-1. Στο 80′ η Καλλονή έχασε και τον Ούκα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ, Μανιάς (82′ Γιάκος), Κοζορώνης (74′ Γαρουφαλιάς), Τσουκαλάς, Τζημόπουλος, Ακόστα, Ίλιτς, Καρανίκας, Τσάβες, Ναδάλες.
ΚΑΛΛΟΝΗ (Θαλής Θεοδωρίδης): Χογκ, Σπυρόπουλος (69′ Αντέτζο), Ούκα, Αναστασιάδης, Κρολ (60′ Γιορέντε), Καλτσάς, Κεϊτά, Σάμπα (78′ Κλαντρούμπσκι), Γεωργίου, Μπαργκάν, Μανούσος.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε