Πέμπτη, 18 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Νέα Δημοκρατία – Αποτελέσματα: “Κόλαφος” Μεϊμαράκης! Ζητά αναβολή αλλιώς αποχωρεί!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας. Σκληρή στάση κρατά ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, με αφορμή το διαφαινόμενο… φιάσκο στην σημερινή εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου προέδρου της “γαλάζιας” παράταξης.

Οι εξελίξεις στο “γαλάζιο” στρατόπεδο είναι πραγματικά ραγδαίες. Οι φήμες για προβλήματα στο ηλεκτρονικό σύστημα κυκλοφορούσαν ήδη από το Σάββατο το βράδυ και επιβεβαιώθηκαν απόλυτα το πρωί της Κυριακής.

Οι κάλπες ήταν προγραμματισμένο να ανοίξουν στις 07:00 το πρωί και σε κάποια εκλογικά κέντρα φαινόταν πως η διαδικασία ξεκινούσε κανονικά, ωστόσο μόνο για λίγο. Μετά από ελάχιστα λεπτά επιβεβαιώθηκε πως το ηλεκτρονικό σύστημα της εκλογικής διαδικασίας είχε αξεπέραστα προβλήματα.

Οι κάλπες δεν άνοιξαν και κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει με σιγουριά την εξέλιξη. Οι Άδωνις Γεωργιάδης και Κυριάκος Μητσοτάκης καλούσαν τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας μέσω twitter να μην πάνε από νωρίς στα εκλογικά κέντρα, ωστόσο τη “βόμβα” την έριξε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο πρόεδρος της ΝΔ ζητά την αναβολή της σημερινής εκλογικής διαδικασίας, αλλά δεν μένει μόνο εκεί! Απειλεί πως αν η εισήγησή του δεν γίνει δεκτή θα αποσύρει την υποψηφιότητά του!

Μάλιστα, η Σοφία Βούλτεψη βρίσκεται στο πάνελ της τηλεοπτικής εκπομπής mega σαββατοκύριακο και από το studio επιβεβαίωσε τη στάση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Αυτή την ώρα συνεδριάζει η η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας για τα προβλήματα και όλα είναι πλέον ανοιχτά!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε