Δευτέρα, 26 Αυγ.
33oC Αθήνα

Ο Ρομάνο και ο Χουάντερσον “καθάρισαν” τον Ατρόμητο! Επιτέλους νίκη για τον Ηρακλή

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Ο Ηρακλής αγνοούσε τη χαρά της νίκης από την πρώτη αγωνιστική, όταν και είχε πανηγυρίσει το διπλό στην Καλλονή. Οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν να πανηγυρίσουν τη δεύτερη νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα και την πρώτη τους εντός έδρας επιτυχία, επικρατώντας του Ατρομήτου με 2-0, στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 9ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού και έφτασαν δίκαια στην τελική επικράτηση, παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα. Από την πλευρά τους, οι Περιστεριώτες, οι οποίοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 9 παίκτες, βρίσκονται σε κρίση, γνωρίζοντας την έκτη τους ήττα στο πρωτάθλημα.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Ο Ατρόμητος ήταν η ομάδα που έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα. Ο Λημνιός βρέθηκε σε θέση βολής στο 18′, ωστόσο το σουτ του πέρασε έξω από την εστία του Χουάντερσον.

Ο Ηρακλής, δίχως να έχει καταφέρει να απειλήσει τον Ατρόμητο, ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ στο 25′. Ο Ρομάνο εκμεταλλεύτηκε ένα τραγικό λάθος του Στόιτσεφ, βρήκε ελεύθερο χώρο και εκτέλεσε τον Γκορμπούνοφ. Το παιχνίδι ήταν κάκιστο ποιοτικά στο πρώτο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να πηγαίνουν άνετα στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 1-0.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ατρόμητος έχασε μοναδική ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσια. Ο Λε Ταλέκ κέρδισε πέναλτι στο 55′ από τον Καρασαλίδη, ανέλαβε την εκτέλεσή του, αλλά νικήθηκε από τον Χουάντερσον, ο οποίος σταμάτησε τον Γάλλο επιθετικό και τρία λεπτά αργότερα, μπλοκάροντας μία κοντινή κεφαλιά του.

Ο Ατρόμητος απέτυχε δις να ισοφαρίσει, πράγμα που δεν έκανε ο Ηρακλής. Στην πρώτη του ευκαιρία στο δεύτερο μέρος έκανε το 2-0, με τον Ρομάνο να διπλασιάζει τα προσωπικά τέρματα του και της ομάδας του στο 66′ με καρφωτή κεφαλιά. Το παιχνίδι έλαβε οριστικά τέλος στο 75′, όταν ο Ατρόμητος έμεινε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Λε Ταλέκ με απευθείας κόκκινη κάρτα για χτύπημα εκτός φάσης στον Καρασαλίδη. Οι φιλοξενούμενοι, μάλιστα, τελείωσαν το παιχνίδι με 9 παίκτες, καθώς αποβλήθηκε με και ο Κοντοές στο 81′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο.

Ηρακλής (Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Καρασαλίδης, Ρομάνο (86′ Ζαμπάζης), Μακρής, Κυριακίδης, Ιντζόγλου, Πασάς (81′ Κάσσος), Βέλλιος (76′ Λουκίνας).

Ατρόμητος (Γρηγορίου): Γκορμπούνοφ, Κοντοές, Μπόρισλαβ Στόιτσεφ, Λαζαρίδης, Μπιτόλο (79′ Κούρος), Ουσέρο, Γοδόι, Μπρίτο (70′ Μπαστακός), Πίτου Γκαρσία (46′ Μίλος Στόιτσεφ), Λε Ταλέκ, Λημνιός.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε