Κυριακή, 21 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Μάμιτς: “Μπορούμε να κερδίσουμε κι εμείς κάτι…”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Ο τεχνικός της Ντιναμό Ζάγκρεμπ τόνισε ότι οι Κροάτες θα διεκδικήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, ενώ ανέφερε πως οι “ερυθρόλευκοι” μπορούν να κατακτήσουν ακόμα και την πρώτη θέση του ομίλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζόραν Μάμιτς στη συνέντευξη Τύπου:

Μας περιμένει ένας αγώνας στην 4η αγωνιστική σε μία διοργάνωση που για οποιονδήποτε παίκτη και προπονητή είναι πρόκληση. Θα παίξουμε σε ένα πανέμορφο γήπεδο και σε μία ωραία ατμόσφαιρα. Περιμένουμε ένα καλό παιχνίδι.

Περιμένετε αύριο ένα παιχνίδι πιο ανοικτό; Ένα ματς που θα έχει περισσότερες ευκαιρίες;

Εμείς σε ό,τι αφορά το προηγούμενο ματς, παίξαμε πολύ καλά. Πιστεύουμε ότι και αύριο με αυτή την ατμόσφαιρα που θα είναι γύρω από τον αγωνιστικό χώρο, θα είναι θερμή ατμόσφαιρα, Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα. Ξέρουμε πώς μπορούμε να κερδίσουμε κι εμείς κάτι.

Έχετε κάνει σπουδαία καριέρα ως ποδοσφαιριστής και η πείρα είναι μεγάλη υπόθεση. Θεωρείτε ότι η απειρία της δική σας ομάδας σε παιχνίδια Τσάμπιονς Λιγκ θα παίξει ρόλο στην έκβαση του αγώνα;

Αυτό σίγουρα είναι ένας παράγοντας που μπορεί να μας προβληματίσει. Μπορεί να είναι και ένα κίνητρο επιπλέον για εμάς. Εμείς περιμένουμε ότι ο Ολυμπιακός θα παίξει επιθετικά. Κι εμείς όμως θα κάνουμε ό,τι μπορούμε γιατί είμαστε έτοιμοι για ένα τέτοιο ματς. Ξέρουμε τι αντίπαλος είναι ο Ολυμπιακός. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε.

Έχουν λυθεί οι αμφιβολίες για τον τερματοφύλακα;

Ναι, έχουν λυθεί αυτά τα προβλήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε