Αθλητικά

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ξεπερνούν τις 100.000 ευρώ οι ζημιές στη Λεωφόρο!

Οι φθορές που προκάλεσαν στη Λεωφόρο οι οπαδοί του Παναθηναϊκού το προηγούμενο Σάββατο σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ξεπερνούν τις 100.000 ευρώ.

Εχουν ξηλωθεί δερμάτινα και πλαστικά καθίσματα, αφαιρέθηκαν το μεταλλικό σύρμα από τις θύρες 13-14, οι μεταλλικές σχάρες από το αποχετευτικό σύστημα, το προστατευτικό δίχτυ στο πέταλο των οργανωμένων. Επίσης λύγισαν κάγκελα ή αποκόπηκαν, ενώ έσπασαν κομμάτια τσιμέντου, τα πλέξιγκλας στις θύρες 12 και 1 και χρησιμοποιήθηκαν πυροσβεστήρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα