Κυριακή, 21 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Σκασμένος και αυστηρός ο Ρομπέρτο! “Τυχερός ο Φινμπόγκασον”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο μίλησε στην κάμερα της NOVA για τα επεισόδια στη Λεωφόρο, όπου οι οπαδοί του Παναθηναϊκού κατέστρεψαν τα πάντα, τραυμάτισαν έναν αστυνομικό και τους Φινμπόγκασον και Μιλιβόγεβιτς.

“Συνέβη ξανά κάτι το οποίο δεν πρέπει να συμβαίνει, κάτι το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τον αθλητισμό, με το ποδόσφαιρο. Έτσι δεν θα δει ο κόσμος ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες”, είπε ο Ισπανός και πρόσθεσε: “Βγήκαμε στον αγωνιστικό χώρο όπως κάναμε πάντα, έχοντας ηρεμία καθώς πιστεύαμε ότι θα ήταν μία διαφορετική βραδιά σε σχέση με πέρυσι. Τελικά, δεν έγιναν όπως τα περιμένα, Έχουμε μεγάλο σεβασμό στους παίκτες και τον κόσμο του Παναθηναϊκού και είμαστε πολύ απογοητευμένοι γιατί θέλαμε να παίξουμε. Ζήτησα συγγνώμη από τον Ζέκα και τους παίκτες του Παναθηναϊκού γιατί ήρθαμε εδώ για να παίξουμε. Δεν είναι δικιά μας η απόφαση να μη γίνει το παιχνίδι και είμαστε απογοητευμένοι”.

Για τον Φινμπόγκασον είπε

“Ευτυχώς φορούσε τη φόρμα της αποστολής ο Φινμπόγκασον γιατί το κάψιμο θα ήταν μεγαλύτερο. Είναι πολύ άσχημο να συμβαίνει αυτό σε μία τόσο ωραία χώρα που θα μπορούσε να είχε προηγμένο αθλητισμό”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε