Κυριακή, 21 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Θεοδωρίδης κατά Περέιρα στα μέτρα ασφαλείας

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που θα ληφθούν για  το ντέρμπι της 21ης Νοεμβρίου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακόστη, Λεωφόρο και στις επισημάνσεις όλων αναφερόταν ο αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων, πέρυσι.

 

Τον Παναθηναϊκό εκπροσώπησαν ο υπεύθυνος ασφαλείας, Απόστολος Κασκάνης και ο υπεύθυνος διεξαγωγής αγώνων, Σπύρος Βλάχος, ενώ τους “ερυθρόλευκους” ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Σάββας Θεοδωρίδης, ο υπεύθυνος επικοινωνίας Κώστας Καραπαπάς κι ο υπεύθυνος ασφαλείας Κώστας Παναγόπουλος.

Το “τριφύλλι” επεσήμανε να ακολουθηθουν κατά γράμμα την ημέρα του αγώνα στο παιχνίδι όσα συμφωνηθούν στη σύσκεψη… Η πλευρά της Αστυνομίας απαντησε σε αυτό: «Φέτος θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο».

Οι “πράσινοι” τόνισαν ότι πρέπει να γίνει πολύ αυστηρός έλεγχος στην είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο σε όλες τις θύρες και να αποκλειστούν τα αντικείμενα. Πάνω από τους πάγκους θα υπάρξουν διμοιρίες της αστυνομίας και σεκιούριτι. Ο Ολυμπιακός αρχικά είπε προφορικά ότι τον καλύπτουν τρεις σειρές κενών καθισμάτων και έπειτα εγγράφως ζήτησε πέντε σειρές.

Η ένταση προκλήθηκε όταν ο Σάββας Θεοδωρίδης τόνισε ότι το περσινό ματς έγινε σε συνθήκες ζούγκλας και πως κινδύνευσαν ζωές και είπε ότι φέτος ελπίζει να διεξαχθεί ματς επιπέδου… Τσάμπιονς Λιγκ. Οι “πράσινοι” του απάντησαν ότι έγινε πέρυσι καταστρατήγηση του πλάνου, με την είσοδο του Βαγγέλη Μαρινάκη στον αγωνιστικό χώρο και τις προκλήσεις Περέιρα. Ο Σάββας Θεοδωρίδης, σύμφωνα με τους “πράσινους”, απάντησε: «Καυτηριάζω τη συμπεριφορά του Περέιρα στο περσινό παιχνίδι» και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς πρόσθεσε: «Μα δεν μπορεί να κάνει μια βόλτα ο προπονητής μιας ομάδας στον αγωνιστικό χώρο;».

Από τον Παναθηναϊκό επισήμαναν ότι ο Πορτογάλος δεν έκανε μόνο βόλτα μπροστά από τη θύρα 13 αλλά προέβηυ και χειρονομίες. Η αστυνομία ρώτησε πόσοι και ποιοι θα βρίσκονται στο μπουθ των φιλοξενούμενων και ο Ολυμπιακός απάντησε ότι δεν ξέρει… «Όσους φέρετε εσείς, τόσους θα φέρουμε και εμείς», είπε ο Παναθηναϊκός.

Ο κ. Θεοδωρίδης είπε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα καλέσουν τους παλαίμαχους του Παναθηναϊκού στο “Γ. Καραϊσκάκης” στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου και πρόσθεσε ότι θα καθίσουν σε σουίτα μαζί με τους παλαίμαχους του Ολυμπιακού.

Το “τριφύλλι” την χαρακτήρισε ως πρόταση εντυπωσιασμού…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε