Πέμπτη, 25 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: “Ποιος μίλησε με τον Κοντονή;”

Παναθηναϊκός: “Ποιος μίλησε με τον Κοντονή;”

 Ο Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διέψευσε την οποιαδήποτε επικοινωνία με τον Σταύρο Κοντονή κατά τη διάρκεια των χθεσινών διαβουλεύσεων, ενώ ζήτησε άρση τηλεφωνικού απορρήτου, προκειμένου να βγουν στη δημοσιότητα οι συνομιλίες.

Παράλληλα,  η “πράσινη” ΠΑΕ χαρακτήρισε εκ νέου παντελώς λανθασμένη την απόφαση του διαιτητή Ανδρέα Παππά να αναβάλει τη διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έλαβε γνώση ότι σε μερίδα ΜΜΕ κατεγράφη ως ρεπορτάζ ότι ο Υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Σταύρος Κοντονής επικοινωνούσε κατά το κρίσιμο δίωρο (18.15-20.15) των διαδραματιζομένων στο γήπεδο της Λεωφόρου την 21η Νοεμβρίου με ανθρώπους και του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Κατηγορηματικά ανακοινώνουμε ότι ουδείς από τον Παναθηναϊκό είχε την οποιαδήποτε συνομιλία με τον κ. Κοντονή. Ως εκ τούτου εάν αρνηθούν τα δημοσιεύματα, απευθύνουμε το ερώτημα «ποιοι τελικά συνομίλησαν με τον Υφυπουργό;» και ζητούμε να διαταχθεί άρση τηλεφωνικού απορρήτου ώστε να διεξαχθεί έρευνα των συνομιλιών που έλαβαν χώρα στο συγκεκριμένο δίωρο και οι οποίες οδήγησαν στην παντελώς λανθασμένη απόφαση του διαιτητή Παππά να αναβάλει τη διεξαγωγή του αγώνα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε