Δευτέρα, 28 Οκτ.
23oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Ψάχνει “συμπαίκτες” ο Αλαφούζος και… οχυρώνει τη Λεωφόρο

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Κινήσεις που θα φέρουν σε καλύτερη και βιωσιμότερη κατάσταση τον Παναθηναϊκό σκοπεύει να κάνει ο Γιάννης Αλαφούζος.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου, ο ισχυρός άντρας των “πρασίνων” βρίσκεται σε επαφή με επιχειρηματίες για τη δημιουργία σχήματος που θα ενισχύσει οικονομικά τον Παναθηναϊκό.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ προσανατολίζεται σε ένα πλάνο σύμφωνα με το οποίο οι επιχειρηματίες που θα συμμετάσχουν, θα συνεισφέρουν με ένα σταθερό ποσό ετησίως (από 300.000 έως 1 εκατ. ευρώ), με τον Αλαφούζο να παραμένει βασικός χρηματοδότης.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ φέρεται να έχει έρθει ήδη σε επαφή με επιχειρηματία που έχει συμβάλλει στον σύλλογο με 700.000 ευρώ, ενώ αναμένεται να υπάρξουν επαφές με τους Νικόλα Πατέρα, Αδαμάντιο Πολέμη και Θανάση Γιαννακόπουλο, την ώρα που δύσκολη θεωρείται η συμμετοχή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Πέρα από τις… διοικητικές ενέργειες, ο κ. Αλαφούζος πρόκειται να κάνει κινήσεις και στο γήπεδο. Θέλοντας να αποτρέψει μελλοντικές αντιδράσεις από τους φιλάθλους που θα πλήξουν την ομάδα, ο πρόεδρος του “τριφυλλιού” έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε οχυρωματικά έργα στις Θύρες 13-14, έστω κι αν έτσι θα καταργηθούν από 500 μέχρι 1.000 θέσεις χαμηλά στις θύρες αυτές. Στα πλάνα της διοίκησης είναι να δημιουργηθεί ένα “κλουβί”, που θα εμποδίζει τη ρίψη αντικειμένων από το πέταλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε