Παρασκευή, 27 Σεπτ.
26oC Αθήνα

Παρίσι: Έβαλε μάσκα “Joker” και απειλούσε να σκοτώνει 1 Άραβα την εβδομάδα

Παρίσι: Έβαλε μάσκα “Joker” και απειλούσε να σκοτώνει 1 Άραβα την εβδομάδα

Ένας σύγχρονος Τζόκερ, που με τη μάσκα του θυμίζει τον Heath Ledger της ταινίας ‘Σκοτεινός ιππότης’, σκόρπισε τον τρόμο στον Καναδά, όταν απείλησε πως θα σκοτώνει κάθε εβδομάδα και από έναν Άραβα.

Ένας άνδρας στο Κεμπέκ έχει συλληφθεί όταν η αστυνομία εντόπισε βίντεο που ανέβασε στο YouTube, απειλώντας να σκοτώνει και από έναν Άραβα κάθε εβδομάδα. Ο άντρας στο βίντεο, που φοράει μια μάσκα του χαρακτήρα Τζόκερ από τη γνωστή ταινία του Μπάτμαν και κρατά πιστόλι, απείλησε πως θα χυθεί αίμα, με αφορμή το τρομοκρατικό χτύπημα στη γαλλική πρωτεύουσα.

Ο υπεύθυνος της αστυνομίας, Leclerc, είπε πως το όπλο ήταν πλαστικό, σαν αυτά που παίζουν τα παιδιά. Προειδοποίησε όμως, πως οι άνθρωποι δεν πρέπει να καταφεύγουν σε τέτοιες απερίσκεπτες πράξεις, μιας και το αποτέλεσμα ίσως τους οδηγήσει στη φυλακή. ”Αυτή είναι μία γελοία πράξη που πρέπει να καταδικαστεί”, δήλωσε ο αναπληρωτής Υπουργός δημόσιας ασφάλειας του Κεμπέκ. ”Οι πλακατζήδες τελικά την πατάνε”.

Στο βίντεο, ο Τζόκερ, εξέφρασε την απογοήτευσή του για τους μουσουλμάνους και τους Άραβες στο Κεμπέκ, και προσέθεσε ότι, αν η κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα γι ‘αυτούς, θα το κάνει ο ίδιος. Παράλληλα απείλησε ότι δεν είναι μόνος του και ότι υπάρχει μία ομάδα ανθρώπων που θα τον βοηθήσει να κάνει πράξη την απειλή του. Η αστυνομία δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα την ταυτότητα του άνδρα.

Πηγή: Dailymail

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε