Σάββατο, 7 Σεπτ.
33oC Αθήνα

Παρίσι: Η ολονυχτία των Γερμανών ποδοσφαιριστών στο Stade de France! Ετρωγαν χοτ-ντογκ

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Ενα δραματικό βράδυ έζησε η Εθνική Γερμανίας το βράδυ της Παρασκευής, στο Stade de France. Της απαγορεύτηκε να αποχωρήσει από το γήπεδο για να μεταβεί στο ξενοδοχείο και στη συνέχεια να φύγει για το αεροδρόμιο.

Το φόβο τους και τις στιγμές που έζησαν στα αποδυτήρια του παριζιάνικου γηπέδου τόσο οι παίκτες, όσο και το προπονητικό τιμ της ομάδας, περιέγραψε η εφημερίδα «Bild».

Περίπου 200 αστυνομικοί έμειναν στο γήπεδο για την προστασία της Εθνικής ομάδας της Γερμανίας, την οποία οδήγησαν στα αποδυτήρια και της ζήτησαν να μείνει σε αυτά, αφού πρώτα τα έλεγξαν εξονυχιστικά.

Παρέμειναν σε αυτά έως τα ξημερώματα και τότε αναχώρησαν για το αεροδρόμιο, όπου τα πράγματά τους έφτασαν από το ξενοδοχείο όχι με το πούλμαν της ομάδας αλλά με τρία μικρά βαν για να μη στοχοποιηθούν.

«Όλοι μας ανησυχούσαμε, ήταν μια άβολη νύχτα», είπε ο Λούκας Ποντόλσκι, ενώ ο υπηρεσιακός πρόεδρος της γερμανικής ομοσπονδίας, Ράινχαρντ Ράουμπαλ τόνισε: «Πολλοί παίκτες δεν κοιμήθηκαν, αλλά μιλούσαν όλη τη νύχτα για ό,τι είχε συμβεί».

Οι ποδοσφαιριστές της Γαλλίας δήλωσαν στους Γερμανούς παίκτες τη διάθεσή τους να μείνουν μαζί τους στο γήπεδο μέχρι την αποχώρησή τους, ενώ η γαλλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία έδωσε εντολή να μη λείψει τίποτε από τους Γερμανούς και να μεταφερθούν τρόφιμα, νερά και αναψυκτικά. Οι περισσότεροι προτίμησαν τα χοτ-ντογκ κάποιοι κατάφεραν να κοιμηθούν για λίγο πριν από την αναχώρησή τους για το αεροδρόμιο.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε