Παρασκευή, 27 Σεπτ.
30oC Αθήνα

Παρίσι: Καταδίωξη αυτοκινήτου με 4 βαριά οπλισμένους άντρες

Παρίσι: Καταδίωξη αυτοκινήτου με 4 βαριά οπλισμένους άντρες

Οι γαλλικές αρχές καταδιώκουν ένα Citroen Berlingo με 4 βαριά οπλισμένους άντρες. Το αυτοκίνητο πέρασε με μεγάλη ταχύτητα και παραβίασε τα διόδια στον αυτοκινητόδρομο A10 το μεσημέρι στην περιοχή Yvelines.

 Η πόλη Yvelines βρίσκεται περίπου 40 μίλια από το κέντρο του Παρισιού και το περιστατικό έρχεται λίγες ώρες μετά τις θανατηφόρες τρομοκρατικές επιθέσεις σε ολόκληρη τη γαλλική πρωτεύουσα. Οι αρχές επιβεβαιώνουν πως αναζητούν και ένα μαύρο αυτοκίνητο Seat, καθώς σχετίζεται με τις πολύνεκρες επιθέσεις. Το όχημα έχει πινακίδα GUT 18053 και ζάντες αλουμινίου 5 ακτίνων.

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα με ένοπλους αξιωματικούς και ένα ελικόπτερο στην περιοχή Bagnolet του Παρισιού μετά από αναφορές για πυροβολισμούς και εκρήξεις. Δόθηκε εντολή στους κατοίκους να παραμείνουν στα σπίτια τους. Αργότερα οι τοπικές αρχές ανέφεραν ότι οι “εκρήξεις” ήταν πυροτεχνήματα από δεξίωση γάμου.

Η Γαλλία παραμένει σε υψηλή επιφυλακή μετά τις πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις με τραγικό μέχρι τώρα απολογισμό 129 νεκρούς. Οι τζιχαντιστές ανέλαβαν την ευθύνη για τις επιθέσεις σε 4 εστιατόρια, το θέατρο Μπατακλάν και το Stade de France. Τουλάχιστον 8 τρομοκράτες σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια των αιματηρών επιθέσεων, με τις αρχές να αναζητούν πιθανούς συνεργούς τους.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε