Σάββατο, 3 Αυγ.
36oC Αθήνα

Πολύ γέλιο! Γιατί δεν κατάφερε πιτσιρίκα να κρατήσει μούτρα στους γονείς της; (ΒΙΝΤΕΟ)

Πολύ γέλιο! Γιατί δεν κατάφερε πιτσιρίκα να κρατήσει μούτρα στους γονείς της; (ΒΙΝΤΕΟ)

Μα να θέλεις να κρατήσεις μούτρα στους γονείς σου και να μην μπορείς. Να θέλεις να διεκδικήσεις το δίκιο σου και να μη σε αφήνουν.. τα παπούτσια σου, επειδή σε κάθε βήμα βγάζουν και από έναν περίεργο ήχο.

Όλοι θυμάστε τα αθλητικά που φορούσατε μικρά παιδιά, που με την κίνηση έβγαζαν και από διαφορετικό χρώμα, κόκκινο, μπλε, πράσινο. Το βίντεο με τη μικρή πρωταγωνίστρια, που γυρίστηκε στην Κορέα, έχει χαρίσει άφθονο γέλιο. Ο λόγος; Προσπαθεί να φανεί σοβαρή και να κρατήσει μούτρα στους γονείς της, αλλά δεν μπορεί μιας και ξεσπά σε γέλια μέχρι και η ίδια.

Το αξιολάτρευτο κοριτσάκι από τη Νότια Κορέα έχει χαρίσει στο Facebook και σε πάνω από 160.000 χρήστες άφθονο γέλιο. Ντυμένη με ένα χαριτωμένο φόρεμα και μαλλάκια που ταιριάζουν με την ηλικία της, το μικρό κορίτσι είχε αρχικά μούτρα ενώ ο πατέρας της προσπαθούσε να τραβήξει την προσοχή της. Τελικά, ξεσπούν και οι δύο σε γέλια, απολαμβάνοντας τον ήχο από τα κόκκινα παπούτσια με σχήμα λαγουδάκι. “Αυτή η οικογένεια είναι τόσο όμορφη!” σχολίασε ένας χρήστης.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε