Δευτέρα, 28 Οκτ.
20oC Αθήνα

Τα κανάλια γύρισαν την… πλάτη στην Εθνική!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Η Εθνική ποδοσφαίρου αναχώρησε το πρωί της Πέμπτης για το Λουξεμβούργο, εκεί όπου θα δώσει φιλικό αγώνα με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας, μια αναμέτρηση που δεν θα μπορέσουμε να παρακολουθήσουμε από κάποιο κανάλι.

Με πολύ… χαμηλούς τόνους ξεκινά η εποχή Σκίμπε στην Εθνική Ελλάδας. Η αποτυχία στα προκριματικά του Euro 2016 και η αδιαφορία που έχει δείξει ο κόσμος έφερε ανάλογη… συμπεριφορά και από τα κανάλια.

Η Γαλανόλευκη δίνει δυο φιλικά τις επόμενες ημέρες με Λουξεμβούργο (13/11) και Τουρκία (17/11), με την πρώτη αναμέτρηση να μην μεταδίδεται από κανένα τηλεοπτικό σταθμό (κρατικό ή ιδιωτικό), αλλά μέσω live streaming από την ιστοσελίδα της ΕΠΟ.

Η Γαλανόλευκη έφυγε το πρωί της Πέμπτης για το Λουξεμβούργο, του οποίου το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αντιμετωπίζει την Παρασκευή, μέσα σε απόλυτη… ησυχία! Τι σημαίνει αυτό; Δεν υπήρξαν δηλώσεις, ενώ και η παρουσία δημοσιογράφων ήταν… ελάχιστη, αφού πέρα από την απεργία που υπάρχει την Πέμπτη, οι εκπρόσωποι του Τύπου “κόπηκαν” από το τσάρτερ της ομάδας με εντολή Σκίμπε! Από τη στιγμή που το ματς δεν έχει τηλεοπτική κάλυψη, ο αριθμός των δημοσιογράφων που ακολούθησαν την ομάδα με… δικά τους έξοδα ήταν πολύ μικρός.

Να τονίσουμε πως και η αναμέτρηση με την Τουρκία – την οποία πιθανότατα θα παρακολουθήσουν ο Τούρκος πρωθυπουργός, Αχμέτ Νταβούτογλου και ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας- που σε άλλες εποχές θα… τραβούσε σαν μαγνήτης τα κανάλια, είναι πολύ πιθανό να μην έχει τηλεοπτική κάλυψη, αφού η Ομοσπονδία δυσκολεύεται να πουλήσει τα δικαιώματα του ματς.

Στα νέα της ομάδας, η Εθνική έχει προπόνηση το απόγευμα στο Λουξεμβούργο, με τον Σκίμπε να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε