Κυριακή, 6 Οκτ.
26oC Αθήνα

Το χαμόγελο ενός δολοφόνου: Ο Πιστόριους στα 29α γενέθλιά του

Το χαμόγελο ενός δολοφόνου: Ο Πιστόριους στα 29α γενέθλιά του

Άνετος και χαμογελαστός γιόρτασε τα 29α γενέθλιά του ο παραολυμπιονίκης Όσκαρ Πιστόριους. Πολλοί ήταν οι θαυμαστές του που του ευχήθηκαν διαδικτυακά μετά τη φωτογραφία από το πάρτι γενεθλίων που ανέβασε η θεία του Lois στο Twitter.

Ο Όσκαρ Πιστόριους γιόρτασε την Κυριακή στο σπίτι του θείου του, όπου εκτίει το υπόλοιπο της ποινής του για τη δολοφονία της φίλης του Ρίβα Στέενκαμπ. Ο παραολυμπιονίκης πόζαρε με πλατύ χαμόγελο έχοντας 7 μικρά παιδιά δίπλα του. “Πάρτι γενεθλίων του Όσκαρ Πιστόριους σήμερα” ήταν το μήνυμα που συνόδευσε τη φωτογραφία.

Ο αθλητής συμπλήρωσε τα 29α του χρόνια, όσα είχε και η Ρίβα όταν τη δολοφόνησε μέσα στο σπίτι του, περνώντας την, όπως υποστηρίζει, για ληστή. Η αποφυλάκιστη του Όσκαρ Πιστόριους μετά από 1 χρόνο στη φυλακή προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στη Νότια Αφρική. Η οικογένεια του Όσκαρ Πιστόριους διατηρεί χαμηλό προφίλ, ενώ περιμένουν την απόφαση για το αν θα μετατραπεί η κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια σε φόνο και θα επιστρέψει στη φυλακή.

Η φωτογραφία έρχεται λίγο καιρό μετά τα γενέθλια της Ρίβα τον Αύγουστο. Θα γινόταν 32 ετών. Μερικοί φίλοι και συγγενείς είχαν πάει στο σημείο όπου σκόρπισαν τις στάχτες της για να τιμήσουν τη μνήμη της.

 

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε