Σάββατο, 3 Αυγ.
31oC Αθήνα

Το “χρυσό” πρόγραμμα του Πετρούνια και η αφιέρωση στον “χαμένο” πατέρα! (VIDEO)

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Ο Λευτέρης Πετρούνιας επιβεβαίωσε την κυριαρχία του στους κρίκους, αφού κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής που γίνεται στη Γλασκώβη.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, ο οποίος προκρίθηκε ως πρώτος στον προκριματικό έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση και με 15.800 βαθμούς αναδείχτηκε πρωταθλητής κόσμου στους κρίκους, κερδίζοντας παράλληλα το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο.

 

To «χρυσό» πρόγραμμα του Πετρούνια!

Δείτε τo «χρυσό» πρόγραμμα του Λευτέρη Πετρούνια στον τελικό των κρίκων, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης της Γλασκώβης!

Posted by Hellenic Gymnastics Federation on Saturday, 31 October 2015

 Οι στιγμές για τον Πετρούνια στην SSE Hydro Arena» ήταν συγκινητικές τόσο μετά την ολοκλήρωση του δύσκολου προγράμματος του, όσο και κατά την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου. Ο Έλληνας πρωταθλητής αφιέρωσε αυτή του την επιτυχία στον πατέρα του, που εδώ και λίγες εβδομάδες έφυγε απ’ τη ζωή.

 

 

Η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου για τον Λευτέρη Πετρούνια!

Η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου και η απονομή του χρυσού μεταλλίου στον Λευτέρη Πετρούνια, μετά το θρίαμβό του στους κρίκους, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Γλασκώβης!

Posted by Hellenic Gymnastics Federation on Saturday, 31 October 2015

 

 

 

Να τονίσουμε πως ο 25χρονος αθλητής έχει κατακτήσει χρυσά μετάλλια στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονπελιέ, στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μπακού, στο διεθνές γκραν πρι του Σομπατέλι και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε