Σάββατο, 28 Σεπτ.
23oC Αθήνα

Βόμβα Κουρουμπλή: Να μην κοπεί καμία σύνταξη από 1.500 ευρώ και κάτω

Βόμβα Κουρουμπλή: Να μην κοπεί καμία σύνταξη από 1.500 ευρώ και κάτω

Την διαφοροποίησή του στις περικοπές συντάξεων από 1.000 ευρώ και κάτω εξέφρασε ο υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στο Νίκο Ευαγγελάτο.

Ο κ. Κουρουμπλής είπε ότι εύχεται να περάσει το Ασφαλιστικό χωρίς να δημιουργήσει κρίση και πρόσθεσε πως εκείνος θα έβαζε ως όριο τα 1.300 – 1.500 ευρώ κάτω από τα οποία δεν θα έπρεπε να κοπεί καμία σύνταξη.

«Πρέπει να γίνει η προσπάθεια, να εξαντληθούν όλες οι δυνατότητες. Η αγοραστική δύναμη της οικονομίας χάνει και με μια σύνταξη σήμερα ζει ολόκληρη οικογένεια». Ο κ. Κουρουμπλής είπε ακόμα ότι πρέπει να δοθεί η δυνατότητα να πάρει τα πάνω της η οικονομία και αυτό δεν θα γίνει εάν μπαίνουν συνεχώς φόροι.

Ο κ. Κουρουμπλής εξέφρασε επίσης της διαφωνία του με τη φορολόγηση των μικρών επιχειρήσεων που παράγουν μπύρα. «Λάθος ο φόρος αυτός. Πρέπει να βρούμε όλους εκείνους τους τρόπους που θα στηρίζουν την παραγωγή στην Ελλάδα» είπε χαρακτηριστικά. Εξέφρασε μάλιστα την ελπίδα πως το οικονομικό επιτελείο θα αντιληφθεί το ζήτημα και θα υπάρξει διόρθωση.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε