Τετάρτη, 24 Ιουλ.
29oC Αθήνα

“Βόμβα” Τόσκα για την ΕΛ.ΑΣ.: Υπάρχουν πολλά συμφέροντα, κάποιοι δεν θα έπρεπε να είναι στο Σώμα

“Βόμβα” Τόσκα για την ΕΛ.ΑΣ.: Υπάρχουν πολλά συμφέροντα, κάποιοι δεν θα έπρεπε να είναι στο Σώμα

Αποκαλυπτικός ήταν ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, όσον αφορά τα προβλήματα της Ελληνικής Αστυνομίας, που όπως είπε “αν τα πούμε με το όνομά τους, θα τρομάξουμε”!
 

Κατά την ακρόαση του ταξίαρχου της ΕΛ.ΑΣ. Αναστάσιου Αναστασάκου (αντικαταστάτης του κ. Σταυρόπουλου στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων) ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Τραγάκης χαρακτήρισε τον κ. Σταυρόπουλο επιτυχημένο, διακεκριμένο και με πολλές επιτυχίες στην καριέρα του.

Ο Νίκος Τόσκας δεν φάνηκε να συμφωνεί. Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη καταλόγισε στον κ. Σταυρόπουλο «αναποτελεσματικότητα» υποστηρίζοντας ότι «βάσει στατιστικών στοιχείων το 2014 από την υπηρεσία εφαρμόστηκε αυτόφωρη διαδικασία για 76 υποθέσεις. Το 2013 η αυτόφωρη διαδικασία κινήθηκε για 108 υποθέσεις ενώ επί ημερών του το 2015 είχαμε αυτόφωρες διαδικασίες για περίπου 40 υποθέσεις…» και υποστήριξε, όσον αφορά τις καταγγελίες Πανούση πως «είναι λάθος να συσχετίζουμε το τι γράφουν κάποια ΜΜΕ, να μην βιαζόμαστε…»

Ο κ. Τόσκας κράτησε το καλό για το τέλος: «Υπάρχουν τεράστια προβλήματα στην Αστυνομία που εάν τα πούμε με το όνομά τους θα τρομάξουμε… Υπάρχουν άνθρωποι που δεν θα έπρεπε να είναι στο Σώμα… Εγώ θέλω αποτελεσματικότητα και είμαστε αποφασισμένοι να μην επιτρέπουμε ανταγωνισμούς ομάδων ή ατόμων μέσα στους κόλπους της ΕΛΑΣ. Αρκετά έως εδώ. Υπάρχουν πολλά συμφέροντα και μεγάλος ανταγωνισμός», τόνισε.  

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε