Τετάρτη, 24 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ηλίας Καματερός: Ρε, πού πάμε;

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ηλίας Καματερός: Ρε, πού πάμε;

Μια ημέρα μετά την τριπλά «λαβωμένη» για την συγκυβέρνηση ψήφιση του Πολυνομοσχεδίου Νο3 ξεκίνησαν για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ οι υπαρξιακές τους αναζητήσεις…

Χαρακτηριστικές οι δημόσιες αναζητήσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ηλία Καματερού στην συζήτηση της επίκαιρη ερώτησης του προς τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη σχετικά με τις 100 δόσεις.

Ο Δωδεκανήσιος κυβερνητικός βουλευτής αναρωτήθηκε «Που πάμε; Ο κόσμος βοά! Την ελπίδα την κρατάμε; Σε τι ελπίζουμε ότι θα ανατρέψουμε την κατάσταση; Θα μπορέσουμε να ανατρέψουμε όσα ψηφίζουμε; Πιστεύουμε ότι ψηφίζοντας όλα αυτά θα φτάσουμε σε ένα ξέφωτο για να μπορέσουμε να εφαρμόσουμε την πολιτική μας; Δείτε την αγωνία του κόσμου… Πως αντιστεκόμαστε στους δυνάστες; Σας εκφράζω την αγωνία του λαού! Θα υπάρξει αλλαγή συσχετισμών στην Ευρώπη;»

Ερωτήματα αγωνίας όλων των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και πραγματικά δυσκολοαπάντητα όχι μόνο από τον παριστάμενο αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών αλλά ίσως ακόμα και από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Ο κ. Τρύφων Αλεξιάδης, πάντως, αμήχανα του απάντησε πως «αντιλαμβάνομαι την αγωνία και την λαϊκή δυσαρέσκεια που μεταφέρετε στην αίθουσα» και ζήτησε «ρεαλισμό…» κατανόησε ότι τον επόμενο μήνα θα πλακώσουν στους πολίτες όλα τα «μπουγιουρντί » μαζεμένα (ΕΝΦΙΑ, Φόρος Εισοδήματα, Τέλη Κυκλοφορίας κ.λ.π) και βρήκε «διέξοδο» σε ένα δημοκρατικό επαναστατικό μασάζ λέγοντας πως «η Κυβέρνηση δεν επιβάλει την πολιτική της με ΜΑΤ στο Σύνταγμα αλλά με διάλογο»!

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε