Σάββατο, 20 Ιουλ.
33oC Αθήνα

ΑΕΚ: Αγωνία για Αραβίδη, πρόβλημα ο Ανάκογλου!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Αρκετά τα αγωνιστικά προβλήματα για τον Στέλιο Μανωλά ενόψει του αγώνα Κυπέλλου της ΑΕΚ με την Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια την Τετάρτη, με την περίπτωση του Χρήστου Αραβίδη να “καίει” την Ένωση…

Ο Έλληνας επιθετικός αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από τη αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ηρακλή, έχοντας υποστεί διάταση στο δεξιό γαστροκνήμιο κι τη Δευτέρα θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο.

Στην προπόνηση της Κυριακής, ο Αραβίδης υποβλήθηκε σε θεραπεία και μένει να ξεκαθαρίσει το μέγεθος του προβλήματός του, για να φανεί το αν θα είναι διαθέσιμος στο ματς της Τέτάρτης με την Ξάνθη στο Κύπελλο.

Τα προβλήματα ωστόσο για τον Στέλιο Μανωλά είχαν και συνέχεια, μιας κι ο Δημήτρης Ανάκογλου υπέστη η κάκωση αριστερών προσαγωγών στην προπόνηση και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις προσεχείς ημέρες.

Ο Ρόναλντ Βάργκας -που επίσης απέκτησε πρόβλημα στην αναμέτρηση με τον “Γηραιό”- ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, όπως και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν χθες. Το ατομικό του πρόγραμμα συνέχισε ο Ραφίκ Τζεμπούρ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε