Σάββατο, 20 Ιουλ.
36oC Αθήνα

ΑΕΚ: Η κούρσα της διαδοχής του Δέλλα! Στα Σπάτα Μπάγεβιτς-Μανωλάς

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Τραϊανός Δέλλας αποτελεί από χθες παρελθόν από τον πάγκο της ΑΕΚ, με τους ανθρώπους της Ένωσης να σαρώνουν την αγορά, προκειμένου να βρουν άμεσα τον αντικαταστάτη του Έλληνα προπονητή.

Το όνομα του Χιμένεθ ακούστηκε δυνατά, αλλά οι “κιτρινόμαυροι” δεν φαίνεται να προχωρούν αυτή την υπόθεση, καθώς ψάχνουν έναν προπονητή που να μην έχει φθαρεί στο παρελθόν. Σενάρια θέλουν την ΑΕΚ να εξετάζει τις περιπτώσεις των Χοακίν Καπαρός ( έχει δουλέψει σε Βιγιαρεάλ, Σεβίλλη, Λα Κορούνια, Μπιλμπάο, Μαγιόρκα, Λεβάντε, Γρανάδα), Βίκτορ Φερνάντεθ (έχει εργαστεί σε Σαραγόσα, Θέλτα, Μπέτις, Πόρτο και Λα Κορούνια) και Μίροσλαβ Τζούκιτς (πρώην τεχνικός της Βαλένθια).

Τελευταίο όνομα που ακούστηκε είναι αυτό του προπονητή της Εθνικής Περού, Ρικάρντο Γκαρέκα, ο οποίος έχει καθίσει με επιτυχία στον πάγκο πολλών ομάδων της Αργεντινής.

Στο μεταξύ, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς βρέθηκε από νωρίς το πρωί της Τετάρτης στις εγκαταστάσεις των Σπάτων μαζί τον Στέλιο Μανωλά, ο οποίος θ’ αναλάβει καθήκοντα υπηρεσιακού τεχνικού και θα προετοιμάσει την ομάδα για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Σήμερα, ο Δέλλας θα αποχαιρετήσει τους παίκτες του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε