Κυριακή, 4 Αυγ.
28oC Αθήνα

Αυτή είναι η πόρνη που βρήκε τον Λαμάρ Όντομ: Του έσωσα τη ζωή

ΠΗΓΗ: DAILYMAIL
ΠΗΓΗ: DAILYMAIL

Μια από τις 2 πόρνες που ανακάλυψε αναίσθητο τον Λαμάρ Όντομ στην κρεβατοκάμαρα οίκου ανοχής Love Ranch στη Νεβάδα λύνει τη σιωπή της. “Δεν έκανα τίποτα λάθος. Έσωσα τη ζωή του”, υπογραμμίζει η Monica Monroe, μια από τις προσωπικές επιλογές του 35χρονου πρώην πρωταθλητή του NBA με τους Λέικερς.

Τόσο εκείνη όσο και η δεύτερη ιερόδουλη, Ryder Cherry, έχουν εγκαταλείψει τον οίκο ανοχής. Οι δυο τους περίμεναν να πληρωθούν αδρά για τις υπηρεσίες τους μετά την επιλογή τους από τον διάσημο αθλητή. Πήγαιναν στη σουίτα του Λαμάρ Όντομ μέχρι και 6 φορές την ημέρα.

Όλα όμως ανατράπηκαν όταν η Monica Monroe τον βρήκε αναίσθητο στο κρεβάτι να βγάζει αφρό από το στόμα. Οι δύο γυναίκες ανακρίθηκαν από την αστυνομία μετά την εσπευσμένη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Οι δύο γυναίκες κατέθεσαν πως είδαν τον Λαμάρ Όντομ να πηγαίνει στο μπάνιο μόνος και άκουσαν τον ήχο ρουθουνίσματος. Άκουσαν τον ίδιο ήχο και όταν επέστρεψε στο δωμάτιο. Αρνήθηκαν όμως ότι είδαν ναρκωτικά. Αργότερα επιβεβαιώθηκε ότι είχε κοκαΐνη στον οργανισμό του.

ΠΗΓΗ: DAILYMAIL

ΠΗΓΗ: DAILYMAIL

Η αμοιβή τους, 19.000 δολάρια, έχει ακυρωθεί, ενώ και οι δύο έχουν εγκαταλείψει τον οίκο ανοχής. Ο ιδιοκτήτης του οίκου ανοχής κατάφερε να επικοινωνήσει με τη Ryder που αρνήθηκε πεισματικά οποιαδήποτε αδικοπραγία. Η Mail Online επικοινώνησε με τη Monica Monroe. “Δεν ευθύνομαι καθόλου. Δεν έκανα τίποτα κακό. Νιώθω σαν να του έσωσα τη ζωή με το να τον βρω. Το πρόσωπό μου κάνει τον γύρο του κόσμου και έχουμε πρόβλημα επειδή δεν έκανα τίποτα κακό”.

Ο Λαμάρ Όντομ, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο το απόγευμα της Τρίτης, ξύπνησε μετά από 3 ημέρες που βρισκόταν σε κώμα και η υγεία του βελτιώνεται σταδιακά. Η αποκατάστασή του αναμένεται να διαρκέσει αρκετούς μήνες μέχρι να μπορέσει και πάλι να περπατήσει και να μιλήσει σωστά. Το βράδυ της Δευτέρας μεταφέρθηκε στο Λος Άντζελες με ελικόπτερο, έχοντας στο πλευρό του την εν διαστάσει σύζυγό του Khloe Kardashian.

ΠΗΓΗ: DAILYMAIL

Πηγή: Dailymail

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε