Σάββατο, 20 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Δυνατά για Πογιέτ η ΑΕΚ

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

O Γκουστάβο Πογέτ είναι από τους πρώτος στόχους της ΑΕΚ για τη θέση του αντικαταστάτη του Τραϊανού Δέλλα.

Με τον 46χρονο Ουρουγουανό προπονητή είχε συνάντηση ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και αντιλήφθηκε ότι γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα και την Ενωση και δεν εμφανίστηκε αρνητικός στο ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα για τον “Δικέφαλο”.

Η διαφορά στο οικονομικό και η διάθεση της ΠΑΕ να μην υπογράψει με κάποιον συμβόλαιο και για μετά το  καλοκαίρι του 2016 μάλλον δεν θα φέρει εμπόδια στην πραγματοποίηση της συμφωνίας.

Τον αποκαλούν «Γκας», λόγω της θητείας του στην Αγγλία. Τον περασμένο Μάρτιο απολύθηκε από τη Σάντερλαντ, ενώ ως μέσος έχει παίξει στις Γκρενόμπλ, Ρίβερ Πλέιτ, Σαραγόσα, Τσέλσι και Τότεναμ και έχει 26 εμφανίσεις με την εθνική Ουρουγουάης.

Ως προπονητής άρχισε από τη θέση του βοηθού του Ντένις Γουάιζ στη Σουίντον και στη Λιντς κι έπειτα ήταν δίπλα στον Χουάντε Ράμος στην Τότεναμ. Το 2009 ανέλαβε την Μπράιτον και τον Οκτώβριο του 2013 τη Σάντερλαντ, την οποία έσωσε και οδήγησε στον τελικό του Λιγκ Καπ. Είναι αυτός που στις 19 Απριλίου του 2014 υποχρέωσε την Τσέλσι του Μουρίνιο στην πρώτη της εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε