Κυριακή, 4 Αυγ.
35oC Αθήνα

Έμαθε ότι θα γίνει γιαγιά με τον πιο γλυκό τρόπο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έμαθε ότι θα γίνει γιαγιά με τον πιο γλυκό τρόπο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι είναι πιο συγκινητικό στο συγκεκριμένο βίντεο; Το ότι ο Josh και η Laura Dell γίνονται γονείς, υιοθετώντας ένα μικρό κοριτσάκι που τόσο πολύ ήθελαν, ή το ότι η Sharon, μητέρα της Laura μαθαίνει πως θα γίνει γιαγιά με τον πιο γλυκό τρόπο; Μάλλον και τα δύο, μιας και η χαρά πλέον αυτής της οικογένειας είναι απερίγραπτη.

Στο βίντεο, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, όλοι έχουν “λυγίσει” μπροστά στη γλυκιά 61χρονη γυναίκα που με τον πιο πρωτότυπο τρόπο μαθαίνει πως θα γίνει γιαγιά, όταν η κόρη της τής δίνει μία σακούλα με ένα ροζ μωρουδιακό μπλουζάκι. Εν αγνοία της, το παντρεμένο ζευγάρι από το Οχάιο υιοθέτησε ένα μωράκι. Με το που το πήραν για πρώτη φορά στην αγκαλιά τους, πήγαν στο νοσοκομείο που δούλευε η 61χρονη και της έκαναν την καλύτερη έκπληξη.

Τα συναρπαστικά νέα και την ακόμη καλύτερη αντίδραση της έκπληκτης γιαγιάς κατέγραψε με κάμερα η κόρη της, Laura. “Έχω ένα δώρο για σένα”, λέει η Laura στη μαμά της. Η Sharon, με το άνοιγμα της σακούλας, χαμογελά και αμέσως άρχισε να ουρλιάζει, “ω Θεέ μου”. Η Laura της ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα. “Έλα να γνωρίσεις την εγγονή σου”.

Η νέα, πλέον, γιαγιά, στη συνέχεια πλησιάζει το παιδί που κοιμάται, και το κρατά ο Josh στο καροτσάκι του. “Είναι τόσο όμορφη”, λέει η Sharon με δάκρυα στα μάτια και έτοιμη να καταρρεύσει. Λίγο αργότερα, η Sharon περπατούσε γύρω από το γραφείο με την Ellie στην αγκαλιά της και έλεγε σε όλους: “Όταν ήρθα για να εργαστώ σήμερα το πρωί, δεν ήμουν γιαγιά, ενώ τώρα είμαι” !

Ο Josh και η Laura έχουν δεχτεί δεκάδες μηνύματα υποστήριξης στο Facebook αφότου ανακοίνωσαν την άφιξη της μικρής Ellie, δημοσιεύοντας αξιολάτρευτες φωτογραφίες της οικογένειάς τους με το παιδί. “Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που έχουμε μια όμορφη κόρη! Είναι χαρούμενη και έχει το πιο γλυκό χαμόγελο”, σχολίασε το ζευγάρι στην ιστοσελίδα του στο Facebook.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε