Παρασκευή, 19 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Εντυπωσιάζει ο Ολυμπιακός – Να περάσει ο… επόμενος!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Οι “ερυθρόλευκοι δείχνουν ασταμάτητοι, “παρέσυραν” με 4-0 την ΑΕΚ -μια εβδομάδα μετά το “διπλό” στην Τούμπα- και στέλνουν… μήνυμα πως κανείς δεν μπορεί να τους αμφισβητήσει.

Μόλις επτά αγωνιστικές από την έναρξη του πρωταθλήματος και ο Ολυμπιακός δείχνει πως διαθέτει το καλύτερο ρόστερ απ’ όσες ομάδες της Superleague προσπαθούν να αμφισβητήσουν την κυριαρχία του.

ΟΜάρκο Σίλβα έχει πληθώρα επιλογών, προκειμένου οι «ερυθρόλευκοι» να μπορούν να ανταποκριθούν με επιτυχία στις μάχες τους, κάτι που φάνηκε ΚΑΙ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Οι Πειραιώτες ακόμα και στην κακή τους ημέρα, αν βρουν κενούς χώρους μπορούν να διαλύσουν τον αντίπαλο, με την Ένωση να είναι το τελευταίο τους θύμα.

Η νίκη αυτή θέτει-ουσιαστικά-μετά τον ΠΑΟΚ και την Ένωση εκτός διεκδίκησης τίτλου, αφού η διαφορά από τους “κιτρινόμαυρους” έφτασε ήδη στους οκτώ βαθμούς. Μοναδικός… διώκτης του Ολυμπιακού είναι πλέον ο Παναθηναϊκός, που όμως έχει μπροστά του ένα πρόγραμμα “βουνό” μέχρι το ντέρμπι “αιωνίων” (μετά τον ΠΑΣ, πάει σε Τούμπα, Περιστέρι και Τρίπολη).

Η αγωνιστική εικόνα του συνόλου των νταμπλούχων, επιτρέπει στους φίλους της ομάδας να έχουν μεγάλες προσδοκίες στην τρέχουσα αγωνιστική σεζόν, με τον Σίλβα να τονίζει όμως πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Μετά το 7×7, οι Πειραιώτες στρέφουν την προσοχή τους στο Champions League και την κρισιμότατη αναμέτρηση με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Ο αγώνας της Τρίτης είναι πολύ σημαντικός, αφού σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος, οι “ερυθρόλευκοι” θα πλησιάσουν ακόμη περισσότερο στο στόχο της πρόκρισης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε