Παρασκευή, 26 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Έρχεται νέα συνδρομητική υπηρεσία από το Youtube!

Έρχεται νέα συνδρομητική υπηρεσία από το Youtube!

Το Youtube ετοιμάζεται να ανακοινώσει νέα συνδρομητική υπηρεσία μέσα από την οποία οι χρήστες θα μπορούν να βλέπουν βίντεο χωρίς διαφημίσεις και νέο αποκλειστικό περιεχόμενο

Εδώ και αρκετό καιρό η Google εξετάζει το ενδεχόμενο να δημιουργήσει μία συνδρομητική υπηρεσία στο Youtube μέσα από την οποία οι χρήστες θα μπορούν να βλέπουν βίντεο χωρίς διαφημίσεις αλλά και αποκλειστικό περιεχόμενο.
Ήδη από τον περασμένο χρόνο το Youtube έχει κάνει διάφορες κινήσεις έτσι ώστε να μπορέσει να σταθεί σε αυτό το συνδρομητικό μοντέλο, μην ξεχνάμε άλλωστε ότι εδώ και αρκετό καιρό έχει ξεκινήσει την  χρηματοδότηση αρκετών από τους πιο δημοφιλείς χρήστες του site έτσι ώστε να παράγουν ακόμα καλύτερο περιεχόμενο ενώ υπάρχουν και φήμες που το θέλουν να εξαγοράζει video streaming υπηρεσίες όπως είναι το Netflix.
Επίσης μέσα από το κανάλι Music Key, οι χρήστες του Youtube πληρώνοντας ένα αντίτιμο, μπορούν να δουν βίντεο χωρίς διαφημίσεις, ενώ παράλληλα έχουν και την δυνατότητα να παρακολουθούν αποκλειστικά video clips.
Τέλος οι απλοί χρήστες πάντως, δεν πρόκειται να δουν κάποια ουσιαστική αλλαγή μιας και η ελευθευρη φιλοσοφία του Youtube δεν θα αλλάξει, διατηρώντας την στήριξή των βίντεο μέσω των διαφημίσεων και όχι των συνδρομών. Όσοι βέβαια θέλουν να πληρώσουν συνδρομή θα έχουν πάντως πρόσβαση σε πιο ποιοτικό υλικό καθώς επίσης δεν θα υπάρχει και η ενόχληση από τις διαφημίσεις.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε