Κυριακή, 20 Οκτ.
17oC Αθήνα

Europa League ΠΑΟΚ – Ντόρτμουντ: Όλα για το όνειρο στην Τούμπα!

Europa League ΠΑΟΚ – Ντόρτμουντ: Όλα για το όνειρο στην Τούμπα!

Στη μάχη της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League ρίχνεται απόψε (22:05) ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται την Ντόρτμουντ στην κατάμεστη Τούμπα, στοχεύοντας σε ένα καλό αποτέλεσμα που θα ανοίξει το δρόμο της πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι παίκτες του Ίγκορ Τούντουρ έχουν ανεβασμένη ψυχολογία μετά τις δύο νίκες με ανατροπή απέναντι σε ΑΕΚ και Ατρόμητο, οι οποίες συνοδεύτηκαν και από καλές εμφανίσεις.

Στα θετικά συγκαταλέγεται και η σταδιακή ένταξη του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στην ομάδα, με το πρώτο γκολ του Βούλγαρου με τα χρώματα του ΠΑΟΚ, την Κυριακή στο Περιστέρι, να… ανοίγει την όρεξη στους φίλους της ομάδας που ελπίζουν σε νέο «χτύπημα» του σούπερ σταρ του δικεφάλου και στον αγώνα με την Ντόρτμουντ, ενδεχόμενο που προσφέρεται σε εξαιρετική απόδοση στον Stoiximan.gr.

Μία νίκη σε επτά αναμετρήσεις με γερμανικές ομάδες

Πέρα από τη δυναμικότητα της αντιπάλου που δυσκολεύει το έργο του δικεφάλου, η παράδοση αποτελεί ένα πρόσθετο βάρος για την ομάδα του Ίγκορ Τούντορ.

Μπορεί οι δύο ομάδες να βρίσκονται αντιμέτωπες για πρώτη φορά στην ιστορία τους, ωστόσο, ο «δικέφαλος του Βορρά» έχει βρεθεί αντιμέτωπος συνολικά επτά φορές με ομάδες από τη Γερμανία (Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Σάλκε, Μπάγερν Μονάχου και Στουτγάρδη), έχοντας ως απολογισμό μόλις μία νίκη (1-3-3).

Μάλιστα η μοναδική νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα σε Γερμανική ομάδα, σημειώθηκε 34 χρόνια πριν, το 1981, όταν και ο δικέφαλος επικράτησε της Άιντραχτ Φρανκφούρτης για το Κύπελλο Κυπελλούχων με 2-0. Η νέα συνάντηση με γερμανική ομάδα δεν αποτελεί και την ιδανικότερη ευκαιρία για αλλαγή της προϊστορίας, ωστόσο ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να παραδοθεί χωρίς μάχη. Για όσους πιστεύουν στο θετικό αποτέλεσμα, ο Stoiximan.gr προσφέρει σε πολύ υψηλή τιμή το ενδεχόμενο να αποσπάσει ο ΠΑΟΚ νίκη ή ισοπαλία από την πανίσχυρη αντίπαλό του.

Θα καταφέρει άραγε ο δικέφαλος να επιβληθεί απέναντι σε ομάδα που διαθέτει παίκτες όπως οι Ρόις, Χούμελς, Ομπαμεγιάνγκ, Παπασταθόπουλος, Καγκάβα και Μικχιταριάν; Η πρόκληση είναι μεγάλη, αλλά η ιστορία γράφεται με υπερβάσεις…

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε