Παρασκευή, 27 Σεπτ.
30oC Αθήνα

Εύβοια: Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τον θάνατο του Βαγγέλη Καντούρου σε τροχαίο δυστύχημα!

ΦΩΤΟ από eviazoom
ΦΩΤΟ από eviazoom

Ο 38χρονος Βαγγέλης μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωη…

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανατηφόρου τροχαίου που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου (26-09-2015) στη περιοχή Ταψί Βρύση στη Χαλκίδα με θύμα τον 38χρονο Βαγγέλη Καντούρο. Η στενή φίλη της οικογένειας, Δέσποινα Αναστασιάδου αποκάλυψε ότι η οικογένεια Καντούρου θα καταθέσει μήνυση-αγωγή κατά παντός υπευθύνου αλλά και προσωπικά κατά του δημάρχου Χαλκιδέων, Χρήστου Παγώνη και του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών και Έργων, Βασίλη Καθαροσπόρη.

Μάλιστα η κ. Αναστασιάδου προχώρησε σε μία ακόμη αποκάλυψη. Όπως είπε, υπάρχουν φωτογραφίες που δείχνουν τον Βασίλη Καθαροσπόρη και τον Χρήστο Παγώνη να τοποθετούν κώνους στο σημείο που χάθηκε ο άτυχος 38χρονος, δύο ώρες μετά το ατύχημα.

“Είχα έρθει έτοιμη στο δημοτικό συμβούλιο να μιλήσω για αυτό το θέμα γιατί κυκλοφορώ σε αυτό το δρόμο 20 φορές την ημέρα. Έχω ένα παιδί που κυκλοφορεί με το μηχανάκι και δεν το θυσιάζω σε καμια δημοτική αρχή και τεχνική υπηρεσία”

Παρέμβαση για το ίδιο θέμα έκανε και καταστηματάρχης που διατηρεί καπνοπωλείο στην Αγγελή Γοβιού: “Στο συγκεκριμένο σημείο που έφυγε άδικα ο νέος συμπολίτης μας, η σηματοδότηση αποκαταστάτηκε την επόμενη μέρα ακριβώς. Ήταν ελλιπής, υπάρχουν στοιχεία και μάρτυρες.”

Πηγή: eviazoom

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε