Τετάρτη, 24 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Gadget: iPhone 6S Review

Gadget: iPhone 6S Review

Εδώ και μερικές εβδομάδες το iPhone 6S κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά και όπως φαίνεται όντως το μόνο που έχει αλλάξει είναι όλα.

 

Σε σχέση με το iPhone 6 το iPhone 6S είναι πολύ πιο γρήγορο στο φόρτωμα εφαρμογών και στη συνολική εμπειρία, έχει εκπληκτική κάμερα 12MP με δυνατότητα λήψης 4K βίντεο αλλά και λήψη live Photos, η κάμερα συνεχίζει να τραβάει φωτογραφίες 1.5 δευτερόλεπτο πριν και μετά τη το πάτημα του κουμπιού με αποτέλεσμα οι φωτογραφίες να ζωντανεύουν.

Επίσης το 3D touch αν και στην αρχή είναι λίγο δύσκολο να το συνηθίσεις, μετά δεν μπορείς να θυμηθείς πως ήταν τα προηγούμενα iPhone χωρίς αυτό, αφού πλέον απλά πιέζοντας την οθόνη εμφανίζεται ένα μενού με επιπλέον επιλογές ανάλογα πάντα με την εφαρμογή που χρησιμοποιείς. Αν για παράδειγμα πατήσεις πάνω στην κάμερα θα σου εμφανιστούν επιλογές όπως λήψη selfie φωτογραφίας, βίντεο κλπ. Για την ώρα δυστυχώς πολύ λίγες εφαρμογές χρησιμοποιούν την τεχνολογία αυτή όμως στο μέλλον θα δούμε περισσότερες.

Σχεδιαστικά το iPhone 6S είναι ίδιο με τον προκάτοχό όμως κατασκευαστικά η Apple έχει χρησιμοποιήσει νέο κράμα αλουμίνιου το οποίο κάνει τη συσκευή λίγο πιο βαριά χωρίς όμως αυτό να είναι κάτι το ενοχλητικό.
Εκτός από το νέο Rose Gold χρώμα που κυκλοφορεί, το iPhone 6S υποστηρίζει το 4G+ δίκτυο πράγμα που κάνει την όλη εμπειρία ακόμα καλύτερη μιας και καλό είναι να μην ξεχνάμε πως όσο γρήγορο και να είναι ένα smartphone αν δεν υποστηρίζει γρήγορες ταχύτητες mobile internet τότε πολλοί θα είναι αυτοί που θα δυσαρεστηθούν αφού το περισσότερο μέρος της ώρας που είμαστε στο δρόμο είμαστε στα κοινωνικά δίκτυα ή ανεβάζουμε φωτογραφίες κλπ. Έτσι με τo 4G+ δίκτυο της Cosmote το οποίο είναι διαθέσιμο σε περιοχές της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και σε κάποια άλλα σημεία της χώρας, μπορούμε να δούμε πως είναι η ολοκληρωμένη εμπειρία του iPhone 6S και του iPhone 6S Plus.
Το iPhone 6S και το 6S Plus μπορεί να είναι τα καλύτερα iPhone που κυκλοφορούν στην αγορά όμως πολλοί λίγοι είναι οι κάτοχοι του iPhone 6 που θα το αγόραζαν μόνο για τα νέα του χαρακτηριστικά…

 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε