Παρασκευή, 27 Σεπτ.
26oC Αθήνα

Η αστυνομικός και ο χορός που ενθουσίασαν τον Μπαράκ Ομπάμα (VIDEO)

Η αστυνομικός και ο χορός που ενθουσίασαν τον Μπαράκ Ομπάμα (VIDEO)

Όταν μια λευκή αστυνομικός παρενέβη για να χωρίσει δυο Αφροαμερικανές που είχαν ξεκινήσει καυγά σε πάρκο της συνοικίας της Ουάσινγκτον, δεν μπορούσε να φανταστεί ούτε πως θα κατέληγε σε… χορευτική μονομαχία, ούτε πως θα έκανε tweet για χάρη της ο ίδιος ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Washington Post, η αστυνομία της Ουάσινγκτον παρενέβη σε καυγά μεταξύ δυο νεαρών γυναικών και τους ζήτησε να διαλυθούν. Αντί να απομακρυνθεί, το ένα από τα κορίτσια έβγαλε το κινητό της και άρχισε να χορεύει το hit “Watch me(Whip/Nae Nae)”.

Η αστυνομικός δέχτηκε την… πρόκληση. Είπε στη νεαρή πως εκείνη μπορεί να χορέψει καλύτερα, εκείνη της… πέταξε το γάντι για χορευτική αναμέτρηση και η “μονομαχία” ξεκίνησε. Φυσικά, καταγράφηκε σε video που δεν άργησε να γίνει… viral

Από τη μια η νεαρή με μαύρο τζιν και κόκκινα παπούτσια και από την άλλη η αστυνομικός, με όλη την εξάρτησή της, χορεύουν τα βήματα της γνωστής χορογραφίας του Nae Nae, υπό τις ενθουσιώδεις κραυγές νεαρών της γειτονιάς.
Η μονομαχία ολοκληρώθηκε με μία αγκαλιά. “Με αγκάλιασε και μου είπε «πώς σε λένε» και χαμογελούσε. Κι εγώ είπα «Έι, χρειαζόμαστε πιο πολλούς αστυνομικούς σαν και σένα»”.

Ο Μπαράκ Ομπάμα σχολίασε με ενθουσιασμό τη σκηνή μέσω του προσωπικού του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter: “Ποιος θα μπορούσε να σκεφτεί ότι η αστυνόμευση της γειτονιάς μπορεί να γίνει με Nae Nae; Σούπερ παράδειγμα ότι η αστυνομία μπορεί να διασκεδάζει προστατεύοντάς μας”, έγραψε.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε