Σάββατο, 20 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Η κρίσιμη συνάντηση της ΑΕΚ με τη Δούρου

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Διαβάστε τι αναμένεται να συζητηθεί στο σημαντικό ραντεβού των ανθρώπων της Ένωσης με την Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου.

Ένα ακόμα κρίσιμο βήμα για την δημιουργία της “Αγιά-Σοφιάς” αναμένεται να γίνει για την ΑΕΚ το απόγευμα της Τρίτης. Οι “κιτρινόμαυροι” θα συναντήσουν -για πρώτη φορά- την Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, στις 19:00 το γραφείο της και θα προσπαθήσουν να της αναλύσουν τα σχέδιά τους για την κατασκευή του νέου γηπέδου.

Στο ραντεβού η πλευρά της ΑΕΚ θα έχει δυνατή… ομάδα. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα είναι παρών ως αντιπρόεδρος της “Δικέφαλος 1924”, ενώ δίπλα του θα βρεθούν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βαγγέλης Ασλανίδης και ο εκτελεστικός διευθυντής Ντούσαν Μπάγεβιτς. Εκπρόσωπος της Ερασιτεχνικής θα είναι ο Αλέξης Αλεξίου, ενώ θα παραστούν και τα μέλη της εταιρείας Dimand που έχει αναλάβει το πρότζεκτ, οι κ.κ. Ανδριόπουλος, Παναγιωτίδης και Αναστασόπουλος.

Το βασικότερο θέμα της συνάντηση θα είναι η υπογειοποίηση της “Πατριάρχου Κωνσταντίνου”, προκειμένου να προχωρήσει το έργο βάσει του αρχικού σχεδίου. Παράλληλα, θα αναλυθούν και οι υπόλοιπες πτυχές των εργασιών, που θα χρειαστεί να γίνουν στο περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου. Η Περιφέρεια Αττικής εμφανίζεται αρχικά θετική, όμως πολλά θα εξαρτηθούν από τη συγκεκριμένη συνάντηση.

Παράλληλα, από την ΑΕΚ συνεχίζουν την προσπάθεια ενημέρωσης των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας, με έμφαση τους εμπορικούς παράγοντες, προκειμένου να γίνει αντιληπτό πως το θέμα του γηπέδου δεν πρέπει να καθυστερήσει άλλο παρά τα εμπόδια που υψώνει ο δήμαρχος, Άρης Βασιλόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε