Κυριακή, 4 Αυγ.
29oC Αθήνα

Ηθοποιός προσπάθησε να κόψει τις φλέβες του (ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

ΠΗΓΗ: FACEBOOK
ΠΗΓΗ: FACEBOOK

Η χρόνια κατάθλιψη είχε οδηγήσει τον γνωστό χολιγουντιανό ηθοποιό σε κέντρα αποτοξίνωσης και μπλεξίματα με τις αρχές. Ήταν τον Σεπτέμβριο που έφτασε ένα βήμα από τον θάνατο, όταν προσπάθησε να κόψει τις φλέβες του και το βίντεο ντοκουμέντο κάνει πλέον τον γύρο του κόσμου. (ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ο 44χρονος πρωταγωνιστής του Buffy the Vampire Slayer Nicholas Brendon αποπειράθηκε να κόψει τον αριστερό του καρπό δύο φορές ενώ βρισκόταν στη Νέα Υόρκη. Το αποκλειστικό βίντεο που δημοσιεύει το Radar Online δείχνει καρέ καρέ τα τρομακτικά δευτερόλεπτα που λίγο έλειψε να του στοιχίσουν τη ζωή. Φαίνεται να περιπλανιέται μετά από νυχτερινή έξοδο και καταλήγει να προσπαθεί να κόψει τις φλέβες του έως ότου κάθεται στο πεζοδρόμιο και περνά κάποιος περαστικός.

Στη διάρκεια της πιο δύσκολης περιόδου της ζωής του μπήκε σε νοσοκομείο και κατηγορήθηκε για απόπειρα πνιγμού τη φίλης του. Οι αρχές επιβεβαίωσαν στο Radar Online πως είχε 2 ξεχωριστά επεισόδια. Τον Ιούνιο είχε μπει για τρίτη φορά μέσα στον χρόνο σε κέντρο απεξάρτησης.

“Τα προβλήματα με την υγεία μου και οι εξαρτήσεις μου είναι μια καθημερινή μάχη για μένα.. είμαι ο πρώτος που παραδέχεται ότι τα έχω κάνει πολύ χάλια στη ζωή μου και έχω πληγώσει ανθρώπους που νοιάζομαι και με αγαπούν”, είχε γράψει πριν λίγο καιρό στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

 

A video was leaked today that I find egregious. As all of you know I am desperately battling depression and it is…

Posted by Nicholas Brendon on Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2015

 

Πηγή: Radaronline

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε