Τρίτη, 23 Ιουλ.
32oC Αθήνα

“Κοιτάζει” ψηλά ο Πανιώνιος – Ο Μπακασέτας… νίκησε την Καλλονή

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Την 4η νίκη του στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Πανιώνιος, επικρατώντας εντός έδρας της Καλλονής με 2-0 – Και τα δυο τέρματα των “κυανέρυθρων” πέτυχε ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Μπακασέτας – Τους 13 βαθμούς έφτασαν οι Νεοσμυρνιώτες, στους 5 και την προτελευταία θέση έμειναν οι νησιώτες

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

 

Ο Πανιώνιος μπήκε με… φόρα στην αναμέτρηση, κατάφερε να δείξει πολύ καλό πρόσωπο στο χώρο του κέντρου και να ανοίξει το σκορ στο 11′. Ο Καραμάνος πήρε την μπάλα στον άξονα από το λάθος του Αντέτζο και έκανε την πάσα στον Μπακασέτα, ο οποίος με συρτό σουτ από την περιοχή άνοιξε το σκορ

 

Η Καλλονή -αρχικά- δεν κατάφερε να κυκλοφορήσει καλά την μπάλα, κάτι που δεν βοήθησε στο να αποκτήσει καλό ρυθμό το ματς, αφού οι Νεοσμυρνιώτες επαναπαύτηκαν στο τέρμα που πέτυχαν. Οι δυο αντίπαλοι έκαναν πολλές λάθος μεταβιβάσεις και αρκετά φάουλ κι έτσι δεν καταφέραμε να δούμε κάποια απειλητική φάση στις αντίπαλες εστίες για το ημίχρονο, πέρα από το σουτ του Μπουμάλ στο 43′.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν κακής ποιότητας, με τον Πανιώνιο πάντως να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 67′ με τον Ανσαριφάρντ και τον Μπακασέτα να έρχεται ένα λεπτό αργότερα και να κάνει το 2-0 για τον πανιώνιο, με όμορφο γυριστό σουτ (έφτασε τα πέντε γκολ στο πρωτάθλημα). Η Καλλονή είχε μια πολύ καλή στιγμή στο 82′ για να… μπει στο ματς, αλλά ο Οικονόμου έδιωξε με σωτήρια προβολή το σουτ του Γιορέντε, ενώ ο αμέσως μετά ο Μπουμάλ σούταρε ψηλά από πολύ καλό σημείο και με τον τερματοφύλακα εκτός θέσης. Στην τελευταία φάση του παιχνιδιού ο Μανούσος έστειλε την μπάλα στη ρίζα του αριστερού δοκαριού των γηπεδούχων!

Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Τασουλής, Οικονόμου, Χατζηισαΐας, Βλάχος, Σιώπης, Κόρμπος, Μπουμάλ, Καραμάνος (Μασούρας 66′), Βιγιάλμπα (Ανσαριφάρντ 58′), Μπακασέτας (Χαλκιαδάκης 87′). 
 
ΑΕΛ Καλλονής (Θεοδωρίδης): Χογκ, Κρολ, Ανστασιάδης (Γιορέντε 70′), Αντέτζο, Ολυκα, Τσαμπούρης, Κεϊτά, Καλτσάς (Κλαντρούμπσκι 89′), Γεωργίου, Ελλακόπουλος (Μπαργκάν 46′), Μανούσος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε