Κυριακή, 4 Αυγ.
28oC Αθήνα

Ξεδιάντροπη! Η εικονολήπτρια που έβαλε τρικλοποδιά στον πρόσφυγα του κάνει μήνυση!

Ξεδιάντροπη! Η εικονολήπτρια που έβαλε τρικλοποδιά στον πρόσφυγα του κάνει μήνυση!

Η Πέτρα Λάζλο κατάφερε με την συμπεριφορά της να γίνει ένα από τα πιο μισητά πρόσωπα στον πλανήτη. Η εικονολήπτρια από την Ουγγαρία καταγράφηκε σε βίντεο να βάζει τρικλοποδιά σε έναν πρόσφυγα που έτρεχε με το παιδί του στην αγκαλιά για να ξεφύγει από τους αστυνομικούς.

Το βίντεο είχε γίνει viral και έπαιξε σε όλα τα ΜΜΕ του κόσμου με όχι και τόσο κολακευτικά σχόλια για την ίδια. Το κανάλι στο οποίο εργαζόταν το λίγότερο που είχε να κάνει ήταν να την απολύσει. Και το έκανε. Όμως η Πέτρα Λάζλο δεν έβαλε μυαλό. Ούτε όταν παραπέμφθηκε σε δίκη για βιαιοπραγία κατά προσφύγων.

Ούτε όταν την κατέκρινε ο κόσμος όλος! Όχι! Η Πέτρα Λάζλο είναι ίσως από τους πιο σκληρούς ανθρώπους που υπάρχουν στον κόσμο και είναι αμετανόητη. Σύμφωνα με την Independent όταν με το καλό τελειώσει η δίκη της, εκείνη θα κάνει μήνυση στον πρόσφυγα αλλά και στο Facebook!

Η αδίστακτη ουγγαρέζα υποστηρίζει ότι ο Οσάμα Αμπντούλ Μοχσέν – ο άνθρωπος που κλώτσησε δηλαδή – άλλαξε την κατάθεσή του και την κατηγόρησε ενώ είχε ρίξει τις ευθύνες στην αρχή στην αστυνομία. Όσο για το Facebook; Θα του κάνει μήνυση γιατί ενώ ζήτησε να κατεβάσει τις σελίδες που είχν γίνει εναντίον της εκείνο δεν το έκανε. 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε