Κυριακή, 21 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Ξεκινά την υπεράσπιση ο Ολυμπιακός – Να πάει…τρένο και στο Κύπελλο

ΦΩΤΟ Olympiacos.org
ΦΩΤΟ Olympiacos.org

Οι “ερυθρόλευκοι” ξεκινούν την προσπάθεια τους για υπεράσπιση του Κυπέλλου, υποδεχόμενοι τον Πλατανιά (19:30, OTE Sport 1), για την πρώτη αγωνιστική του 5ου Ομίλου.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να παρουσιαστεί με πολλά νέα πρόσωπα στην σύνθεσή του, αλλά αυτό δεν αλλάζει τον στόχο του, μιας θέλει να διατηρήσει τα… σκήπτρα στο Κύπελλο.

Ο Μάρκο Σίλβα αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με αρκετές αλλαγές, σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Κροατία και τον Ατρόμητο στο Περιστέρι

Εκτός αποστολής έμειναν βασικά στελέχη όπως οι Ρομπέρτο, Σιόβας, Μποτία, Ελαμπντελαουί, Μασουακού, Σεμπά, Ιντέγε, Κασάμι, Μιλιβόγεβιτς και Φορτούνης, με μοναδικό που …επιβίωσε από την ενδεκάδα που παρατάχθηκε κόντρα στον Ατρόμητο τον Πάρντο. Δεν υπολογίζονται επίσης οι Καμπιάσο, Φουστέρ, Μανιάτης, Ντουρμάζ, Μπουχαλάκης και Γούτας, οπότε το rotation θα είναι ολικό.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Αυλωνίτης, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Φινμπόγκασον, Γιαννιώτας, Ερνάνι, Χουτεσιώτης, Καπίνο, Κολοβός, Λάτσι, Πάρντο, Σάλιακας, Πουλίδο, Σαλίνο, Τσιμίκας, Τζανδάρης, Βούρος, Ζντιέλαρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε