Τρίτη, 23 Ιουλ.
36oC Αθήνα

“Ξέρανε” τον Πανιώνιο η Βέροια! Διπλό στις καθυστερήσεις

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η Βέροια συνέχισε την εκπληκτική εκτός έδρας πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς πέρασε και από τη Ν. Σμύρνη, επικρατώντας του Πανιωνίου με 1-0, χάρη στο γκολ του Ναζλίδη στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Η ομάδα της Ημαθίας παρέμεινε για ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι αήττητη, με τον Πανιώνιο να γνωρίζει την πρώτη του εντός έδρας ήττα.

Οι “κυανέρυθροι” είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο μέρος. Ο φορμαρισμένος Μπακασέτας προσπάθησε να παραβιάσει την εστία της Βέροιας στο 14′, αλλά ο Λόπεζ απέκρουσε την επικίνδυνη σέντρα-σουτ του, ενώ ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων είπε “όχι” ένα λεπτό αργότερα και στην κεφαλιά του Οικονόμου.

Ο Πανιώνιος είχε κλείσει στα καρέ της, τη Βέροια, καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά αδυνατούσε να παραβιάσει την εστία του Λόπεζ. Στο 65′ ο Μπουμάλ απέφυγε τα μαρκαρίσματα, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα της Βέροιας.

Οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι δεν κατόρθωσαν να απειλήσουν ουσιαστικά ποτέ την εστία του Πανιωνίου, “έκλεψαν” τη νίκη στο 93′. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Γιουσούφ έκανε το γύρισμα και ο Ναζλίδης έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα του Παπαδόπουλου, παγώνοντας τη Νέα Σμύρνη και χαρίζοντας από το πουθενά τη νίκη στη Βέροια.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μ. Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Οικονόμου, Χατζηισαίας, Βλάχος, Τασουλής, Σιώπης, Κόρμπος, Μπακασέτας (79′ Χαλκιαδάκης), Μπουμάλ, Καραμάνος (67′ Βιγιάλμπα), Ανσαριφάρντ

ΒΕΡΟΙΑ (Γ. Γεωργιάδης): Λόπες, Αραγονές, Γιαννούλη, Πούγγουρα, Έτζενγκέλε, Ιμπραΐμ, Βεργώνης (45’+1′ Μαραγκός), Νέτο (87′ Μαγιέφσκι), Αμπντούν (59′ Γιουσούφ), Ναζλίδης, Κόλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε