Σάββατο, 17 Αυγ.
30oC Αθήνα

Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεν υπάρχουν παλιοί και νέοι – Δεν μπορεί να αλλάξει καταστατικό η ΚΕΦΕ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η κόντρα στο εσωτερικό της ΝΔ συνεχίζεται για το 2ευρω. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφήνει σαφείς αιχμές για την εφορευτική επιτροπή καλώντας την να περιοριστεί στον ρόλο της χωρίς άλλου είδους παρεμβάσεις

Είναι χαρακτηριστικό ότι σε ότι αφορά στο αντίτιμο που θα πρέπει να πληρώσουν όσοι γίνουν τώρα μέλη για να συμμετάσχουν στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας ο κ. Μητσοτάκης λέει πως όλοι έχουν δικαίωμα ισότιμης συμμετοχής υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά ότι η ΚΕΦΕ δεν μπορεί να αλλάξει το καταστατικό του κόμματος.
Η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη
Ενημερώθηκα για την πορεία των διαβουλεύσεων στην ΚΕΦΕ. Τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας δεν διαχωρίζονται σε παλιά και νέα. Το Καταστατικό μας είναι ξεκάθαρο. Η ΚΕΦΕ δεν έχει αρμοδιότητα αλλαγής του Καταστατικού της Νέας Δημοκρατίας. Κάθε πολίτης έχει δικαίωμα ισότιμης συμμετοχής στην ανοιχτή διαδικασία εκλογής του νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Ζητώ από την ΚΕΦΕ να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να ολοκληρώσει τις διαδικαστικές διαβουλεύσεις το συντομότερο μένοντας αυστηρά στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε