Δευτέρα, 26 Αυγ.
30oC Αθήνα

Μπουμάλ ο… πορθητής! Ιστορική νίκη του Πανιώνιου στη Λιβαδειά

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπουμάλ, ο Πανιώνιος πήρε την πρώτη του νίκη μέσα στην έδρα του Λεβαδεικού (μετά από 14 ματς), επικρατώντας των Βοιωτών με 2-0.

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Ο Λεβαδειακός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο μέρος, δίχως όμως να καταφέρει να απειλήσει σημαντικά την εστία του Πανιωνίου, ο οποίος περίμενε στην άμυνα του και έβγαινε μπροστά μόνο με αντεπιθέσεις.

Ο ρυθμός του αγώνα ήταν αργός, ενώ οι τελικές προσπάθειες των δύο ομάδων ελάχιστες. Η σημαντικότερη ευκαιρία για τον Λεβαδειακό ήρθε στο 10′, όταν ο Μαχαίρας σούταρε δυνατά, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Η απάντηση του Πανιωνίου ήρθε στο 15′, με τον Οικονόμου να σουτάρει δυνατά και τον Τσιντώτα να αποκρούει δύσκολα. Στη συνέχεια, οι δύο ομάδες περιορίστηκαν σ’ ένα παιχνίδι κέντρου, αδυνατώντας να δημιουργήσουν αξιόλογες τελικές προσπάθειες μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

 Η επανάληψη όμως ήταν ένας… άλλος αγώνας! Είκοσι έξι δευτερόλεπτα μετά την σέντρα, ο Μπουμάλ έβγαλε ωραία σέντρα από δεξιά και ο Καραμάνος με κεφαλιά έκανε το 1-0 για τον Πανιώνιο. Ο Λεβαδειακός προσπάθησε να φέρει το ματς στα ίσα, άγγιξε το γκολ στο 55′ με το σουτ του Μαχαίρα να περνά μόλις άουτ, αλλά δυο λεπτά αργότερα δέχθηκε το 2-0, από τον Μπουμάλ.

Οι Βοιωτοί “πάλεψαν” για το τέρμα που θα τους έβαζε ξανά στο παιχνίδι, αλλά ο Μάντζιος δεν μπόρεσε στο 63′ να νικήσει τον Παπαδόπουλο. Έτσι, οι Νεοσμυρνιώτες πήραν την πρώτη τους νίκη στην ιστορία τους στη Λιβαδειά, με τον Ανσαριφάρντ να μην μπορεί στο 88′ να ανεβάσει το δείκτη του σκορ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε