Σάββατο, 20 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Ο ασταμάτητος Ολυμπιακός και η “παρέλαση” στην Τούμπα

Ο ασταμάτητος Ολυμπιακός και η “παρέλαση” στην Τούμπα

Η χαρά από τη νίκη στην έδρα της Άρσεναλ δεν κόπασε και με νέα.. πειστική εμφάνιση, ο Ολυμπιακός πέρασε από την Τούμπα, ξεπερνώντας “μαεστρικά” τον ΠΑΟΚ

Το οκταήμερο που μας πέρασε ολοκληρώθηκε με ιδανικό τρόπο για τους Πειραιώτες, που κατάφεραν να επικρατήσουν με 5 γκολ του ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γ. Καραϊσκάκης», να φύγουν με το «διπλό» από την Άρσεναλ και να νικήσουν τον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα.

Το ντέρμπι κορυφής της Superleague αποδείχθηκε εύκολη υπόθεση για τον Ολυμπιακό, που είναι η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα που έχει κάνει το 6×6. Ο Ολυμπιακός έκανε επίδειξη δύναμης μέσα στην Τούμπα, δεχόμενος αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα (υπάρχουν παράπονα για τη διαιτησία του Γιάχου), διαχειρίσιμη πίεση μόνο στο δεύτερο μέρος και έχοντας για μια ακόμη φορά αρκετούς παίκτες να ξεχωρίζουν.

Ο Τσόρι συνεχίζει να βρίσκεται εκτός ενδεκάδας, με τον Φορτούνη να μην αφήνει να φανεί το κενό και να βρίσκεται στην πρώτη θέση των σκόρερ του πρωταθλήματος, μαζί με τον Βαγγέλη Μάντζιο (5 γκολ). Ο Μάρκο Σίλβα έχει καταφέρει να εμφανίσει έναν απίστευτο Κασάμι, που κυριαρχεί στον χώρο του κέντρου, έναν «φαρμακερό» Ντουρμάζ, ενώ και στην επίθεση οι Ιντέγε και Φινμπόγασον εφαρμόζουν ιδανικά τις οδηγίες του Πορτογάλου τεχνικού.

Γενικά, ο Ολυμπιακός παρουσιάζει εικόνα… καλοκουρδισμένης μηχανής, με το ροτέισον του Σίλβα να λειτουργεί με τον καλύτερο τρόπο (μέχρι και η μετεγγραφή του καλοκαιριού, Καμπιάσο, μπήκε σαν αλλαγή στο παιχνίδι, εξυπηρετώντας τα σχέδια του). Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε και την τεράστια συμβολή του Ρομποέρτο, που δίνει τεράστια σιγουριά. Άλλωστε, όταν ξέρεις πως πίσω δεν θα γίνει τίποτα, κοιτάς μόνο το τι θα κάνεις στην επίθεση

Οι «ερυθρόλευκοι» παραμένουν πρώτοι στη βαθμολογία, απέχουν 3 βαθμούς από τον Παναθηναϊκό, ενώ την επόμενη αγωνιστική υποδέχονται την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε