Κυριακή, 4 Αυγ.
33oC Αθήνα

Οδηγός έκανε τον νταή για να μπει “σφήνα” και το πλήρωσε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οδηγός έκανε τον νταή για να μπει “σφήνα” και το πλήρωσε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πόσες φορές σας έχει τύχει να είστε κολλημένοι στην κίνηση και να σκέφτεστε αν πρέπει να αλλάξετε λωρίδα; Πόσες φορές είχατε το δίλημμα να μπείτε στη λωρίδα εκτάκτου ανάγκης ή να προσπεράσετε τους διπλανούς σας, ώστε να φτάσετε νωρίτερα στον προορισμό σας; Αυτό προσπάθησε να κάνει και ο πρωταγωνιστής του βίντεο που κάνει τον γύρο του κόσμου, αλλά την πάτησε.

Κάμερα αυτοκινήτου που είχε κολλήσει στην κίνηση κατέγραψε τον οδηγό του μπροστινού αυτοκινήτου που ήθελε να τη ‘βγει’ στους διπλανούς του, μη έχοντας υπομονή να περιμένει στη σειρά του. Όπως κινείται, λοιπόν, και αφού προσπερνάει τα διπλανά του αυτοκίνητα, βγάζει δεξί φλας και προσπαθεί να περάσει πλέον στην κανονική ουρά.

Ο οδηγός όμως αυτοκινήτου που υπέμενε για ώρα την κίνηση δεν τον άφησε να περάσει μπροστά του. Αυτό εξόργισε τον “παμπόνηρο” οδηγό και κατέβηκε για να ζητήσει και τα ρέστα. Δεν περίμενε όμως ότι θα τα βρει σκούρα όταν πήγε να κάνει τον νταή. Ο οδηγός άρχισε να τον ψεκάζει με σπρέι στο πρόσωπο. Μετά από 3 αποτυχημένες προσπάθειες να πιαστούν στα χέρια, απομακρύνθηκε και μπήκε ξανά στο αυτοκίνητό του.

 

 

Tries to carve in. Learns a valuable lesson.

Posted by The Daily Star on Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2015

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε