Κυριακή, 20 Οκτ.
16oC Αθήνα

Πέταξαν γυναίκα από αεροπλάνο και τους γιούχαραν οι επιβάτες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πέταξαν γυναίκα από αεροπλάνο και τους γιούχαραν οι επιβάτες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Θεατές σε ένα περίεργο σκηνικό έγιναν οι επιβάτες σε πτήση αμερικανικής εταιρίας, με προορισμό το Όρεγκον, όταν το προσωπικό της εταιρίας έκανε bullying σε γυναίκα επιβάτη. Ο λόγος; Επειδή απλά δεν άκουσε την εντολή των αεροσυνοδών να καθίσει στη θέση της.

Το βίντεο που τράβηξε επιβάτης και δείχνει την αγενέστατη συμπεριφορά του πληρώματος κάνει τον γύρο του διαδικτύου και το μόνο σίγουρο είναι πως έκτοτε η εταιρία έχει χάσει την εμπιστοσύνη και τη συμπάθεια υποψήφιων πελατών.

Όλα ξεκίνησαν όταν το αεροπλάνο, λίγο πριν απογειωθεί, έδινε τις απαραίτητες οδηγίες στους επιβάτες. Όταν οι αεροσυνοδοί ζήτησαν να καθίσουν όλοι στη θέση τους μία γυναίκα μάλλον δεν άκουσε την εντολή και παρέμεινε όρθια. Αμέσως πήγαν προς το μέρος της οι αεροσυνοδοί και ενώ κανείς θα περίμενε να της τονίσουν απλώς πως πρέπει να παραμείνει καθιστή, αντίθετα, της ζήτησαν να βγει από το αεροσκάφος. Όλοι σάστισαν στο άκουσμα της εντολής, μιας και ήταν άκρως παράλογο και υπερβολικό. Η γυναίκα με λυγμούς άρχισε να ζητά εξηγήσεις και να αναφέρει πως δεν έκανε τίποτα, ενώ τους παρακαλούσε σαν μικρό παιδί να τη συγχωρέσουν. Πράγματι, ήταν ένα σκηνικό παράλογο και εξωφρενικό.

Και ενώ η γυναίκα αποβιβάστηκε από το αεροπλάνο, οι υπόλοιποι επιβάτες γιούχαραν προσωπικό και εταιρία και παράλληλα φώναζαν πως δε θα ξαναχρησιμοποιήσουν τη συγκεκριμένη αεροπορική.

Πηγή: Dailymail

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε