Κυριακή, 4 Αυγ.
30oC Αθήνα

Πιάστηκε το πόδι 4χρονης σε ρόδα μηχανής (ΒΙΝΤΕΟ)

Πιάστηκε το πόδι 4χρονης σε ρόδα μηχανής (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτο και όμως συνέβη. Ένα μικρό κοριτσάκι τρομοκρατήθηκε και δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει και να ουρλιάζει όταν πιάστηκε το ποδαράκι της στη ρόδα μηχανής.

Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, δείχνει ένα τετράχρονο κοριτσάκι να κάθεται στο πίσω μέρος της μηχανής της μητέρας του ενώ οι πυροσβέστες προσπαθούν να απελευθερώσουν το ποδαράκι της που έχει πιαστεί. Καλόκαρδοι περαστικοί βοήθησαν στις προσπάθειες διάσωσης, δίνοντας στους πυροσβέστες εργαλεία για να τους βοηθήσουν.

Τελικά οι άνδρες της πυροσβεστικής χρησιμοποίησαν εξοπλισμός κοπής για αντικείμενα βαρέως τύπου ώστε να πάψει η μικρούλα να είναι παγιδευμένη και να ηρεμήσει. Το βίντεο γυρίστηκε στην Κίνα στην επαρχία Jiangsu, την Κυριακή το απόγευμα και αμέσως ανέβηκε στο Youtube. Τελικά, η μικρούλα είχε ένα κόψιμο στο δεξί της πόδι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για περαιτέρω έλεγχο.

 

A 4-year-old girl sitting on the back seat of her mother’s e-bike got her right foot stuck in the rear wheel in Yangzhou city, Jiangsu Province, on Sunday afternoon. Firefighters and warmhearted passersby used numbers of tools to remove the components around the wheel, and finally managed to rescue the girl. Fortunately the girl is recovering well.

Posted by CCTVNews on Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2015

 

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε